WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Batu buah pinggang > Batu buah pinggang Diet >

Kesan-kesan sampingan Beets dengan batu ginjal

2018-04-20 14:50

Kesan-kesan sampingan Beets dengan batu ginjalBeets, jika diambil dalam lebihan, boleh menyebabkan masalah berikut:

Beeturia: Ia boleh menyebabkan air kencing bertukar merah jambu. Walaupun ini bukanlah masalah kesihatan, ia juga mungkin menjadi tanda bahawa anda mungkin kurang besi.

Batu buah pinggang: Beets mengandungi oxalates, yang apabila digunakan dalam lebihan boleh menyebabkan batu buah pinggang dan pundi kencing.

Alergi: Sesetengah orang membangunkan ruam, gatal, gatal-gatal, atau bahkan chills apabila mereka makan beets.

Warna najis: Beets boleh menyebabkan najis kelihatan merah jambu atau merah warna disebabkan oleh pigmen semulajadi yang. Ini adalah tidak berbahaya, tetapi jika ia berterusan untuk beberapa hari, anda mungkin mahu mengelakkan beets untuk kekal selamat.

Tekanan darah rendah: kerana keupayaannya untuk menurunkan tekanan darah, orang ubat tekanan darah perlu berhati-hati untuk mengelakkan komplikasi kesihatan.

Darah gula naik mendadak: Beets adalah tinggi dengan gula dan juga sederhana tinggi dalam senarai Indeks glisemik. Pengambilan yang berlebihan boleh menyebabkan spike secara tiba-tiba pada tahap gula dalam darah.

Kehamilan: Wanita hamil harus elakkan penggunaan yang berlebihan disebabkan oleh paras nitrat di beets kerana ia mungkin sensitif kepadanya.

Kembung: Makan beets terlalu banyak boleh menyebabkan ketakcernaan, kecewa perut, najis longgar, dan juga disebabkan oleh kandungan serat yang tinggi.

Gout: Beets yang tinggi dalam oxalates yang boleh membina asid urik dalam badan, menyebabkan gout.

Sebelum ini:Jus kranberi menghalang batu buah pinggang

Artikel seterusnya:Pine minyak pati dan buah pinggang yang sihat

Tag: batu buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat