WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Batu buah pinggang > Batu buah pinggang Diet >

Pine minyak pati dan buah pinggang yang sihat

2018-04-20 14:53

Pine minyak pati dan buah pinggang yang sihatManfaat kesihatan minyak pati pine termasuk keupayaan untuk mengurangkan radang dan kemerahan bersekutu, melindungi daripada jangkitan sinus, kahak dan mukus yang jelas, mengubati penyakit kulit seperti ekzema dan psoriasis, meningkatkan sistem imun, melawan kulat dan virus jangkitan, merangsang minda dan badan, dan melindungi rumah dan badan anda dari pelbagai jenis kuman.

Khasiat minyak pati Pine

Manfaat kesihatan minyak pati pine disebabkan oleh sifat-sifat anti-bakteria, aktiviti analgesik, diuretik, bertenaga, antiseptik dan aromatik. Dijelaskan di bawah adalah manfaat kesihatan minyak pati pine;

Penjagaan kulit

Salah satu manfaat kesihatan paling penting minyak essential pine ialah peranannya dalam merawat pelbagai masalah kulit. Dermatologi sering menetapkan minyak ini untuk merawat psoriasis, gatal-gatal, jerawat, ekzema, penyakit kulit, kulit yang miskin, kudis, kudis dan kutu. Ia memberikan anda kulit yang seimbang, licin, diperbaharui dan berkilat dan boleh juga bertindak sebagai antioksidan percuma radikal yang memberi kesan negatif pada kulit anda. Radikal bebas menyerang sel-sel kulit yang sihat dan menyebabkan mereka untuk berubah, menyebabkan pramatang penuaan, kedut-kedut, dan kulit kendur. Minyak pati Pine boleh memerangi kesan-kesan negatif.

Penggunaan kosmetik

Minyak pati pain juga mempunyai intipati yang memukau dan memberikan aroma yang manis kepada kosmetik ini. Ia juga digunakan untuk membuat minyak wangi dan produk wangi. Selain itu, minyak pati pine boleh Keluarkn kutu rambut, dan digunakan secara meluas sebagai Perkhidmatan Urutan dan mandian minyak. Itulah sebabnya mengapa anda jadi biasa melihat pine minyak sebagai sebahagian daripada sabun dan produk walaupun pembersihan.

Meningkatkan metabolisma

Minyak pati pain juga meningkatkan metabolisma dan merangsang tahap aktiviti anda. Ianya juga membantu dalam menulenkan badan berikutan dengan kemampuannya untuk merawat masalah usus. Ia adalah diuretik berbentuk [4] dan membantu untuk membuang lebihan air dari badan melalui kencing. Dengan merangsang kekerapan dan kuantiti air kencing, anda menghapuskan lebih banyak asid urik, lebihan air, garam dan lemak dari badan anda. Ia juga memastikan buah pinggang sihat, kerana mereka tidak mempunyai untuk menapis toksin lebih daripada sekali. Minyak pati pain juga digunakan dalam kes keracunan makanan kerana ia merangsang tubuh untuk memproses serta menghapuskan toksin pada kadar yang lebih cepat melalui kencing.

Melegakan kesakitan

Minyak pati Pine dianggap analgesic untuk dan oleh itu, ubat yang baik bagi orang-orang yang mengalami sakit sendi, artritis dan reumatik syarat. Selain untuk analgesic, ianya juga anti-radang ejen [5], bererti bahawa ia mengurangkan radang dan kemerahan di kawasan terbabit, sekali gus menghilangkan kesakitan.

Melegakan tekanan

Manfaat kesihatan minyak pain juga termasuk beberapa manfaat emosi. Ia mencipta suatu rasa bertenaga dan berkesan untuk mengeluarkan tekanan mental daripada apa-apa bilangan sumber. Ia juga digunakan perubatan untuk mengalih keluar dalam keletihan dan menyegarkan semangat anda kerana Lif mood sangat baik. Semakin kerap diurut dengan minyak pati pine boleh memberikan kejelasan mental, dan ia melegakan kebimbangan dan ketegangan saraf. Akhirnya, ia telah terbukti menjadi agak berguna bagi orang-orang yang mengalami kehilangan ingatan dan tumpuan yang lemah. Walaupun kajian tambahan diperlukan dalam bidang ini, ia telah secara tradisinya digunakan untuk tujuan ini dalam banyak budaya.

Penjagaan Mata

Keupayaan minyak pati pain untuk meneutralkan radikal bebas melalui kapasiti antioksidan juga melambangkan kesan positif pada kesihatan mata. Degenerasi makular, katarak dan beberapa syarat lain yang berkaitan dengan wawasan adalah disebabkan oleh kehadiran radikal bebas dalam sistem kita yang menyebabkan kemusnahan sel-sel kita. Minyak pati Pine telah disambung dengan meningkatkan kesihatan mata dan melindungi mereka daripada kegagalan semulajadi, umur yang berkaitan.

Mengurangkan jangkitan

Pine minyak adalah merupakan ubat semulajadi untuk jangkitan yang pelbagai, termasuk jangkitan saluran kencing (UTI). Hotel ini mempunyai pelindung dijangka sekali lagi untuk komponen anti-bakteria.

Merawat kecederaan

Minyak pati Pine adalah antiseptik dan kerap digunakan untuk merawat bisul, luka, kecederaan sukan, dan kaki atlet. Ini bukan sahaja disebabkan oleh sifat-sifat antiseptik, tetapi juga ciri anti-kulat-ciri [9]. Jangkitan kulat adalah sebahagian daripada keadaan yang paling merbahaya dan sukar untuk merawat, dan jika mereka menjadi dalaman, mereka juga boleh membawa maut. Oleh itu, menggunakan minyak pati pain untuk membersihkan sistem anda dari sebarang jangkitan kulat adalah idea yang sangat baik.

Penawar masalah pernafasan

Minyak pati Pine sangat membantu untuk menyembuhkan masalah pernafasan dan biasanya digunakan sebagai penawar sejuk dan batuk. Ini adalah kerana kebolehan yang sebagai seorang expectorant, bermakna ia loosens kahak dan mukus dari trek pernafasan ini dan menjadikannya lebih mudah untuk menghapuskan mereka.

Dengan mengurangkan jumlah pemendapan di trek pernafasan anda, badan anda adalah mampu untuk melawan jangkitan awal dengan lebih cepat dan mengurangkan masa pemulihan anda.

Minyak pati Pine yang besar untuk mengurangkan keradangan pundi hempedu itu dan kejadian batu karang. Pine minyak juga ditambah banyak produk-produk isi rumah kerana aroma powerfully menyenangkan. Ini termasuk semburan Bilik, cecair tidak menentu dan penyegar bilik.

Dalaman penggunaan minyak pati pine boleh menjadi bahaya kerana ada kemungkinan kerosakan buah pinggang. Ia juga tidak boleh diberikan kepada orang yang sedang menderita akibat penyakit buah pinggang. Selain itu, pine minyak pati boleh menyebabkan kerengsaan pada kulit amat sensitif, jadi ia mesti digunakan hanya dalam bentuk cair. Kanak-kanak dan orang tua yang tidak harus diberikan pine adunan minyak yang penting kerana ia boleh menyebabkan tekanan darah tinggi dan kerengsaan.

Lazimnya, minyak pati pine diperolehi menggunakan Penyulingan Stim. Ranting yang segar dan jarum yang paling sering digunakan untuk mengekstrak minyak. Kon pain juga digunakan oleh banyak pengeluar untuk mendapatkan minyak, dan sejak pokok-pokok pain yang begitu banyak terdapat dalam alam semulajadi, minyak adalah sangat murah dan boleh didapati secara meluas.

Sebelum ini:Kesan-kesan sampingan Beets dengan batu ginjal

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang dan kesan sampingan jus Noni

Tag: Minyak pati Pine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat