WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah >

Beijing tongshantang Hospital daripada perubatan tradisional Cina

Beijing tongshantang Hospital daripada perubatan tradisional Cina

Bahagian satu: Keadaan asas

Beijing Tongshantang Hospital daripada perubatan tradisional Cina Co, LTD didaftarkan pada Disember 2016, mempunyai modal berdaftar sebanyak 50 juta yuan. Ia adalah hospital perubatan tradisional Cina yang mewarisi sejenis pati budaya Cina dan merawat pesakit dengan permintaan yang mewah. Ia telah diluluskan sebagai kelas kedua hospital Perubatan Cina oleh Suruhanjaya perancang keluarga dan Kesihatan Daerah Changping Beijing. Bidang pembinaan bangunan 1 dan 3 bangunan adalah lebih daripada 60 ribu meter persegi. Selain itu, ia mempunyai 300 katil dan jumlah kakitangan yang 363, termasuk doktor, jururawat dan Juruteknik perubatan.

Jabatan-Jabatan utama termasuk: Jabatan Perubatan Dalaman (major dalam perubatan kardiovaskular, major Nefrologi), Jabatan pembedahan, Jabatan obstetricians dan Tamadun Melayu (major Ginekologi), Jabatan onkologi, perubatan makmal Jabatan, Jabatan Radiologi, bersepadu Jabatan Perubatan Cina dan Barat, Jabatan Perubatan Cina (Dalaman, pembedahan, Ginekologi, Pediatrik, Akupuntur, Urutan, Jabatan pemulihan).

Bahagian dua: Hospital empat ciri-ciri

1. dilakukan oleh pasukan pakar.

① Pusat konsultasi pakar Antarabangsa 100 Profesor, diketuai oleh Daning Zhang, Yaoxian Wang, Xiaohong Cheng, Hongtao Yang dan Hang Li.

② Nasihat kepakaran Antarabangsa Pusat penyakit serebrovaskular, Zhao diklasifikasikan sebagai hospital Beijing Tiantan.

③ Antarabangsa pakar rundingan Pusat daripada penyakit kardiovaskular, termasuk profesor yang 30 diketuai oleh Mingying Wu Beijing Tongren hospital.

④ Antarabangsa pakar rundingan Pusat penyakit barah, termasuk profesor yang 30 diketuai oleh Lijuan Niu Cina Akademi Sains Perubatan Hospital kanser.

2. Khas rawatan.

Idea keseluruhan daripada Beijing Tongshantang Hospital bagi Perubatan Cina tradisional adalah untuk berkhidmat Khas Kumpulan pesakit dengan peralatan tinggi dan pakar-pakar yang terkenal.

Idea umum yang belat yang di mana ia bermula dengan pesakit antarabangsa, dan kemudian didorong oleh Kumpulan mewah dalam dan luar negara.

3. pelbagai peralatan dan perkakasan.

Semua peralatan yang lengkap dalam tempoh setahun. Ia merangkumi kaedah ECT, CT, CR dan konfigurasi MR.: perlombongan diri dan kerjasama.

4. cemerlang Perkhidmatan.

①.Pasukan doktor, jururawat dan penterjemah Superior.

②. Intellectualized sistem akan dimasukkan ke dalam kegunaan pra hospital, hospital selepas keluar hospital.

③.Caj tinggi dan perkhidmatan.

④.Modul pembangunan 55566.

Bahagian tiga: Pengenalan utama Jabatan

1. Jabatan Perubatan Cina tradisional

Terdapat 12 Ketua doktor, 18 mengaitkan Ketua doktor, doktor-doktor yang merawat 23, 12 jururawat pengamal dan 20 Jururawat di Jabatan.

Jabatan menggunakan rawatan perubatan tradisional Cina bukan sahaja, tetapi juga mesin dialisis kolon Perubatan Cina, Mesin wap perubatan China, Moxibustionkatil dan lain-lain peralatan canggih.

Jabatan Perubatan Traditional Cina mengamalkan TCM Sindrom pembezaan untuk menjalankan rawatan ciri-ciri mengikut keadaan penyakit di secara peribadi pesakit. Ciri-ciri rawatan terdiri daripada terapi 11: lisan rawatan herba Cina, Cina herba panas Mampat terapi, Mandian kaki herba Cina, terapi Inunction herba Cina,Mandian ubat herba Cina, terapi Akupunktur, herba Cina Terapi Moxibustion, Pewasapan herba Cina dan mengewap terapi, terapi Enema, Cina herba sepadan Acupoint terapi dan sebagainya. Mereka boleh membawa kesan-kesan yang baik terhadap merawat semua jenis penyakit-penyakit kronik, dan boleh mengelakkan penyakit-penyakit ini.

2. makmal Jabatan

Pada masa ini makmal klinikal mempunyai analyzer biokimia automatik Roche C311, penganalisa pembekuan darah Sysmex CA-1300, penganalisa sel darah Sysmex XN-1000, penuh Sysmex UF-500 air kencing automatik jenis komposisi penganalisa dan lain-lain peralatan. Hampir 100 item-item ujian boleh dijalankan.

3. darah Pemurnian Pusat

Pusat Pemurnian darah meliputi kawasan seluas 800 meter persegi dan meliputi rawatan, Ruang menunggu, kawasan rawatan VIP, kawasan peralatan rawatan air bebas dan sebagainya. Ia mempunyai kemudahan lengkap yang sepadan. Kawasan bersih, kawasan tercemar, diasingkan rawatan dialisis bidang adalah susun atur yang benar-benar dipisahkan dan rasional. Terdapat tiada jangkitan silang bagi memastikan keselamatan perubatan.

Kini katil terbuka dialisis adalah 70. Dialisis peralatan dan bekalan adalah semua produk yang maju di dunia, termasuk 30 mesin hemodialisis Braun Jerman, 18 buah mesin hemodialisis Braun Jerman penapisan dan 15 mesin hemodialisis Beijing Subuh/dinihari DX-10. Hemodiafiltration dalam talian yang standard pakai, yang boleh berkesan menghapuskan toksin mikro-molekul, tengah-molekul, makro-molekul, dapat meningkatkan kualiti kehidupan dan prognosis pesakit.

Kakitangan di Pusat darah Pemurnian mempunyai pengalaman yang kaya dalam dialisis. Antara sana adalah 6 pakar-pakar perubatan Ketua, 11 bersekutu Ketua doktor dan jururawat 23. Kesemua mereka telah menerima pembelajaran profesional hospital Wilayah dialisis, dan sentiasa menjemput pakar terkenal ke hospital untuk operasi bimbingan dan panduan kesihatan kepada pesakit.

Di samping itu, pelbagai teknik-teknik pembersihan darah akan dijalankan di Pusat pembersihan darah, hemodialisis, Hemodiafiltration, Hemoperfusion, CRRT, Pertukaran Plasma, Immunoadsorption, dan lain-lain.

4. imej Jabatan

Ia telah pada mulanya dilengkapkan dengan 1 DR — — Oriental baru 1000D, 1 warna halaju — — Philips S7, iaitu tiada filem, rangkaian, dan informatization, shorting semasa membuat laporan. Yang berikut, kami akan menetapkan CT, MRI danlain-lain peralatan yang besar serta sistem penyimpanan dan penghantaran gambar yang kuat untuk mengurangkan kadar terlepas diagnosis, menyediakan perkhidmatan yang lebih baik untuk pesakit-pesakit.

5. farmasi

Hospital kami mempunyai farmasi Perubatan Cina dan perubatan Barat, yang mempunyai perubatan yang lengkap, kemudahan serba lengkap dan ahli farmasi yang kuat.

Boleh digunakan dalam bidang farmasi adalah lebih 700 meter persegi, dan terdapat farmasi Ketua 6 dan 11 farmasi Perubatan Cina dan perubatan Barat.

Farmasi dibahagikan kepada kawasan penerimaan, bilik simpanan untuk Perubatan Cina dan perubatan Barat, farmasi Perubatan Cina dan perubatan Barat, Jabatan preskripsi dan memerlukan bilik rebusan serta memenuhi klinikal.

6. pesakit dalam wad

Wad setiap mempunyai air panas 24-jam, Bilik mandi, TV-dinding TV LCD, di luar panggilan, sofa, Peti sejuk, katil gegaran pelbagai fungsi yang khas untuk hospital, dan dapur profesional perubatan. Wad dibahagikan kepada suit mewah, Dewan VIP suites, Suite dan wad umum, dengan persekitaran hidup yang elegan, bersih, selesa dan tenang. Di samping itu, Terdapat juga pusat-pusat riadah dan Restoran Islam yang memenuhi keperluan pesakit dan keluarga kepercayaan agama yang berbeza.

Bahagian empat: Gambaran keseluruhan mengenai pasukan pakar-pakar perubatan

1. pasukan perubatan berkualiti tinggi

Pada masa kini, hospital ini mempunyai seramai 363 perubatan dan kejururawatan kakitangan, daripadanya 103 adalah doktor, jururawat 127 dan 133 Juruteknik perubatan, kakitangan pentadbiran dan kakitangan sokongan logistik.

2. piawaian tinggi Antarabangsa Perkhidmatan perubatan

Jabatan Antarabangsa mengamalkan mod kakitangan yang berdedikasi dan perkhidmatan penuh. Pakar-pakar negara, pakar Wilayah dan pakar-pakar hospital "tiga rangkaian" bekerja bersama-sama untuk setiap pesakit ' s diagnosis, dan kamimemastikan pesakit-pesakit asing komunikasi semasa proses rawatan keseluruhan jururawat sepenuh masa Bahasa Melayu dan penterjemah.

Bahagian Lima: Matlamat pembangunan antarabangsa Hospital

Kini kami telah membuat hubungan dengan berpuluh-puluh Duta ke China, termasuk Oman, Arab Saudi, Maghribi, Bahrain, Bangladesh, India, UAE, Palestin, Iraq, Libya, Zambia, Nigeria dan Kenya, dan telah membentuk kerjasama yang baik sudah.

Bahagian enam: Kami pembangunan orientasi

Misi kami mengamalkan dan menakluk penyakit lebih sukar.

① Penyakit buah pinggang Treating merupakan tugas utama kami;

② Ubatan Cina adalah rawatan yang diutamakan dalam sepanjang hayat kami, dan kami akan aktif menyerap pencapaian perubatan moden;

③ Kita bercita-cita untuk mengatasi penyakit kronik buah pinggang penyelasaian, serta berusaha untuk mengurangkan ruang dan bahagian buah pinggang peringkat kegagalan dan akhir penyakit buah pinggang;

④ Kami juga bertekad untuk menakluk keras masalah penyakit buah pinggang, dan membina sebuah hospital yang autoritatif perubatan tradisional Cina di dunia.

Address : Bersama-sama Zhuishikou Northbound sepanjang 700m, Makam Ming, Daerah Changping, Beijing, China

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat