WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Bagaimana untuk pertukaran plasma berfungsi bagi penyakit buah pinggang

2017-12-17 19:43

Bagaimana untuk pertukaran plasma berfungsi bagi penyakit buah pinggangBagaimanakah Pertukaran plasma berfungsi?

Darah yang terpinggir diperkenalkan kepada plasmas Pertukaran Mesin dalam banyak sel-sel darah yang adalah yang dipisahkan dari plasma, Pollu yang Ted Plasma kemudian ditinggalkan dan plasma tiruan yang mengandungi protein dan elektrolit akan digunakan untuk menggantikan pihak Mengeluarkan bahan-bahan yang memudaratkan daripada darah.

Semua rawatan pembersihan darah, Pertukaran plasma adalah yang paling maju. Ia digunakan terutamanya untuk pesakit dengan penyakit autoimun. Di Jabatan nephropathy, plasma bertukar tumpuan rawatan penyakit buah pinggang yang disebabkan oleh penyakit autoimun dan imuniti Penyakit buah pinggang.

Prinsip Pertukaran plasma adalah untuk memperkenalkan darah terpinggir daripada badan melalui membran plasma. Jumlah plasma yang segar untuk membersihkan medan metabolik toksin dan virulence MX mencapai yang Mahouve.

Sebagai pertukaran plasma rawatan bukan sahaja menghilangkan sederhana- dan toksin yang bersaiz kecil dan frailness produk, ia juga membersihkan pemulihan dalam E-saiz molekul seperti protin dan kompleks imun, ia berkesan dalam membersihkan toksin akan lebih decoupled daripada dialisis, darah Perfusion penapisan dan darah. Sementara itu, ia juga membekalkan albumin dalam dan mx pembekuan darah banyak badan diperlukan banyak "beban".

Bagi penyakit buah pinggang seperti Sindrom nephropathy, lupus Nefritis, Nefritis purpura dan nephropathy IgA, Pertukaran plasma Rawatan adalah amat berkesan. Pertukaran plasma mencapai rawatan yang bertambah dengan mengalih keluar virulence MX dalam Plasma, MX tersebut termasuk Autoantibody, Kompleks imun dalam peredaran darah, percuma sembuh dan imun di kompleks

Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:Penjerapan imun bagi penyakit buah pinggang

Tag: Dialisis penyakit buah pinggang rawatan penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat