WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Ianya mampu untuk saya untuk memiliki jus Lemon sehari-hari dalam tempoh dialisis

2018-10-08 09:35

Ianya mampu untuk saya untuk memiliki jus Lemon sehari-hari dalam tempoh dialisisApabila pesakit mula dialisis, mereka tidak perlu mempunyai diet yang ketat di lain-lain penyakit pesakit ginjal. Walaubagaimanapun, mereka masih mempunyai banyak perkara yang mereka tidak boleh mengambil. Sementara, ianya mampu untuk pesakit-pesakit perlu setiap hari jus lemon dalam tempoh dialisis?

Pertama sekali, mari kita telah lihat nutrien lemon.

Lemons adalah sumber yang kaya dengan vitamin c, menyediakan 64% daripada nilai harian dalam 100 g yang berkhidmat (betul Jadual). Pelbagai khasiat juga turut hadir dalam jumlah yang kecil (betul Jadual). Lemons mengandungi pelbagai fitokimia, termasuklah polyphenols, terpenes, dan tannin. Seperti juga dengan lain-lain buah-buahan citrus, mereka mempunyai signifikan kepekatan asid sitrik (kira-kira 47 g/l dalam jus). Lemons kiri unrefrigerated untuk jangka masa yang panjang akan mudah terdedah kepada acuan.

Sebagai perkara fakta, pesakit tidak boleh minum jus lemon terlalu banyak seperti dialisis yang boleh terhad daripada pengambilan air. Mengikut syarat-syarat lain penyakit pesakit, pelan diet akan diselaraskan, jadi, Sila berjumpa doktor untuk memastikan pelan diet yang baik untuk pesakit.

Sebelum ini:Loya dan dialisis, Adakah ada cara untuk menghilangkan ia

Artikel seterusnya:Mana-mana kaedah untuk pesakit dengan Creatinine 6.7 dan kelemahan

Tag: Dialisis Jus lemon

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat