WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Mana-mana kaedah untuk pesakit dengan Creatinine 6.7 dan kelemahan

2018-10-08 09:37

Mana-mana kaedah untuk pesakit dengan Creatinine 6.7 dan kelemahanLazimnya bercakap, pesakit dengan creatinine 6.7 dan kelemahan akan mempunyai begitu banyak masalah dalam kehidupan harian, juga mempunyai risiko kehidupan. Sementara itu, mereka tertanya-tanya Adakah terdapat mana-mana kaedah untuk mereka?

Pada permulaan, mari kita pergi untuk mengetahui hubungan antara creatinine 6.7 dan kelemahan dan yang bagaimana mereka boleh mempengaruhi pesakit sihat.

Creatinine adalah hanya produk penggunaan otot dalam badan kita. Biasanya, ia boleh dikecualikan dengan jelas oleh buah pinggang kita. Tetapi, apabila buah pinggang tidak boleh berfungsi baik untuk menyempurnakan fungsinya, creatinine itu akan kekal dalam badan. Kerana ia tidak boleh menjadi kesan oleh begitu banyak keadaan dan penyakit, ia dianggap sebagai Indeks penting fungsi buah pinggang di klinik. Malah, creatinine 6.7 bermakna buah pinggang telah rosak begitu teruk bahawa pelbagai toksin dan bahan buangan yang perlu disingkirkan dari badan dengan buah pinggang akan dibina dalam darah badan dan sel-sel juga. Lebih teruk lagi, perkara-perkara berbahaya ini didepositkan akan mencederakan buah pinggang dan merendahkan fungsi buah pinggang seterusnya. Di mana, pesakit akan mengalami kelemahan, bengkak, hematuria dan lain-lain penyakit yang disebabkan oleh kerosakan buah pinggang yang serius.

Dan kemudian, bagaimana untuk merawat pesakit dengan creatinine 6.7 dan kelemahan pada dasarnya?

Untuk merawat pesakit-pesakit dari punca, pesakit akan menerima rawatan yang boleh membaiki buah pinggang rosak dan memperbaiki fungsi buah pinggang.

Sebelum ini:Ianya mampu untuk saya untuk memiliki jus Lemon sehari-hari dalam tempoh dialisis

Artikel seterusnya:Bagaimana Bolehkah saya Elakkan dialisis dengan kegagalan buah pinggang dan Creatinine 9

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat