WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Bagaimana Bolehkah saya Elakkan dialisis dengan kegagalan buah pinggang dan Creatinine 9

2018-10-09 10:01

Bagaimana Bolehkah saya Elakkan dialisis dengan kegagalan buah pinggang dan Creatinine 9Creatinine 9 menunjukkan pesakit perlu dialisis segera untuk memanjangkan jangka hayat. Walau bagaimanapun, sesetengah pesakit mungkin tidak memulakan dialisis kerana mereka tidak mengalami ketidakselesaan yang begitu banyak. Dalam kes ini, bagaimana saya boleh mengelakkan dialisis dengan kegagalan buah pinggang dan creatinine 9?

Kegagalan buah pinggang merujuk kepada satu keadaan perubatan yang di mana buah pinggang gagal untuk mengalih lebihan air, toksin dan bahan buangan daripada badan. Yang lebih banyak dan lebih memudaratkan perkara-perkara ini akan berkumpul dalam badan, pesakit akan mempunyai muntah-muntah, bengkak, proteinuria, kelemahan atau lebih risiko untuk kematian. Maka itu, adalah penting bagi para pesakit untuk menerima rawatan yang berkesan secepat mungkin.

Di China, pesakit boleh melakukan terapi membuang toksin dan bukannya dialisis untuk membantu pesakit dikecualikan dipasang bahan-bahan dalam beberapa perkara. Tetapi, jika pesakit mempunyai tiada fungsi buah pinggang yang ditinggalkan, ia hanya dapat membantu pesakit-pesakit dialisis yang meringankan kesan-kesan sampingan. Yang mengatakan, selagi pesakit masih mempunyai fungsi buah pinggang, terdapat perubahan kepada pesakit-pesakit untuk menterbalikkan keadaan penyakit.

Selain itu, terapi membuang toksin adalah dapat menawarkan persekitaran bermanfaat untuk Perubatan Cina atau lain-lain rawatan semulajadi termasuk terapi perubatan Cina lisan, panas Mampat terapi, ubat mandian dan lain-lain untuk membaiki buah pinggang berpenyakit dan pulih dalam fungsi buah pinggang tanpa sebarang kesan sampingan yang ketara.

Sebelum ini:Mana-mana kaedah untuk pesakit dengan Creatinine 6.7 dan kelemahan

Artikel seterusnya:Ianya penting untuk menyingkirkan dialisis dalam kegagalan buah pinggang 4 peringkat

Tag: Creatinine Dialisis kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat