WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Adalah cendawan baik untuk pesakit-pesakit dialisis

2018-10-11 18:32

Adalah cendawan baik untuk pesakit-pesakit dialisisUntuk pesakit-pesakit dialisis, mereka tidak perlu untuk mengikuti diet yang ketat seperti yang lain-lain kegagalan pesakit ginjal. Walau bagaimanapun, mereka juga dikehendaki mengambil garam yang rendah, rendah lemak, rendah protein, diet rendah-fosforus, kalium rendah dan tinggi vitamin. Sementara itu cendawan baik untuk pesakit-pesakit dialisis?

Kerana semua yang kita tahu, cendawan adalah kaya dengan perkara yang bermanfaat untuk tubuh yang sihat, tetapi ianya tidak sama kepada pesakit-pesakit dialisis. Mari kita lihat unsur-unsur cendawan, ia mempunyai banyak protein, kalium dan lain-lain Apakah terhad untuk pesakit-pesakit dialisis. Jadi itu, sila tidak mempunyai cendawan.

Sebagai satu perkara, intake protein terlalu banyak, terutamanya bagi protein tumbuhan, akan meningkat bebanan buah pinggang dan membuat buah pinggang pergi lebih teruk. Sementara itu, mempunyai kalium yang lebih banyak akan meningkatkan tahap kalium serum kerana buah pinggang boleh keluarkan kalium dalam dan bahan-bahan lain juga, dan oleh itu, pesakit akan mempunyai masalah dengan buah pinggang, walaupun bahaya kehidupan. Jadi, sila dapatkan nasihat doktor sebelum anda membuat sebarang keputusan mengenai diet dan tabiat hidup.

Selain itu, pesakit boleh melakukan terapi membuang toksin dan mikro-Cina ubat Osmotherapy untuk membantu pesakit yang menghapuskan toksin dan bahan buangan yang dipasang di seluruh badan dan memulihkan fungsi buah pinggang tanpa sebarang kesan sampingan yang ketara.

Sebelum ini:Ianya penting untuk menyingkirkan dialisis dalam kegagalan buah pinggang 4 peringkat

Artikel seterusnya:Ianya mustahil untuk pelakon luar dialisis dengan Creatinine 6.5

Tag: Dialisis cendawan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat