WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Adalah penggunaan Heparin dialisis yang selamat seperti dialisis tanpa Heparin?

2018-01-03 23:38

Adalah penggunaan Heparin dialisis yang selamat seperti dialisis tanpa Heparin?Walaupun kebanyakan orang di hemodialisis menggunakan heparin sebagai seorang anticoagulate, sesetengah lakukan bukan kerana reputasinya kerana menyebabkan pendarahan, angin ahmar, kaedah temubual mendalam urat dan pulmonari Embolisme.

Satu kajian 12 468 pesakit telah dijalankan, dan 836 telah dialyzed tanpa heparin.Jadilah tiada perkaitan signifikan apabila heparin belum digunakan dengan kematian semua sebab, pendarahan, kaedah temubual berbanding guna heparin semasa dialisis.

Walaupun jelas potensi yang menguntungkan mengelakkan penggunaan heparin, hakikatnya dialisis tanpa heparin tidak terbukti dengan ketara mengurangkan bahaya kematian, pendarahan atau kaedah temubual. Ini mencadangkan bahawa dialisis tanpa heparin mungkin tidak lebih selamat daripada dialisis dengan heparin. Berasaskan Dapatan ini, pesakit seharusnya tidak hastate untuk membincangkan heparin digunakan dengan kumpulannya penjagaan kesihatan untuk mengelakkan kaunseling pesakit untuk mendapatkan pembersihan yang lebih cekap.

Sebelum ini:Menghapuskan kebimbangan serius darah beku dengan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:penyakit buah pinggang pesakit meningkatkan kuasa otot kaki kekuatan semasa dialisis

Tag: Dialisis Heparin

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat