WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Meningkatkan jangka hayat dengan lebih menyeluruh dialisis

2018-01-04 00:07

Meningkatkan jangka hayat dengan lebih menyeluruh dialisisPengajian telah membuat kesimpulan bahawa mungkin ada cara yang lebih baik untuk dialyze orang-orang yang tidak boleh mati tanpa menerima rawatan dialisis. Dalam talian hemodiafiltration (OL-HDF) adalah teknik dialisis baru yang menggunakan pengangkutan perolakan membuang lebih banyak sisa buangan daripada badan daripada standard hemodialisis. Ini bermakna bahawa lebih ramai orang boleh hidup lagi dialisis sementara menunggu pemindahan atau berani kita mengatakan yang saintifik break-through untuk memulihkan fungsi buah pinggang yang sesuai.

Sekumpulan Penyelidik perubatan di Barcelona, Sepanyol mendapati OL-HDF dapat melanjutkan kehidupan pesakit-pesakit yang hidup dengan kegagalan buah pinggang. Yang tidak lama lagi supaya keputusan yang diterbitkan dalam isu jurnal Nefrologi masyarakat Amerika Syarikat (JASN) bermaksud bahawa hemodiafiltration dalam talian (OL-HDF) mungkin menjadi pilihan rawatan pertama yang digunakan untuk memanjangkan jangka hayat, kata Francisco Maduell, yang merupakan sebahagian daripada pasukan kajian.

Di Amerika Syarikat yang ada anggaran dalam 10 orang dewasa, lebih daripada 20 juta, mempunyai beberapa tahap penyakit buah pinggang kronik dan 2.5 peratus rakyat Amerika yang menggunakan dialisis untuk hidup. Pesakit yang menjalani dialisis boleh mendapat manfaat daripada prosedur dalam talian hemodiafiltration (OL-HDF) baru ini untuk lebih baik bersih toksin dari badan dan mengalami peningkatan dalam umur panjang. Dialisis penerima akan dapat meneliti kajian dan peguam bela untuk akses ke talian hemodiafiltration (OL-HDF) jika mereka percaya bahawa ia menjadi satu inovasi yang menjanjikan mampu memanjangkan kehidupan mereka.

Sebelum ini:penyakit buah pinggang pesakit meningkatkan kuasa otot kaki kekuatan semasa dialisis

Artikel seterusnya:Kurangkan pengambilan garam anda semasa dialisis

Tag: Dialisis Hayat

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat