WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine tinggi memerlukan dialisis

2018-06-22 14:41

Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine tinggi memerlukan dialisisTinggi creatinine adalah gejala biasa kegagalan buah pinggang. Pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang biasanya mempunyai tahap creatinine tinggi. Sebaik sahaja tahap creatinine mula meningkat, ia bermakna lebih daripada 50% daripada fungsi buah pinggang telah hilang. Ini kerana buah pinggang mempunyai keupayaan pampasan yang sangat kuat, peringkat creatinine akan meningkat sehingga lebih daripada setengah daripada fungsi buah pinggang telah hilang.

Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan creatinine 2.6 mengelakkan dialisis? Creatinine 2.6 adalah jauh lebih rendah berbanding 5.0, maka ia adalah mustahil untuk mereka bagi mengelakkan dialisis dengan kawalan yang baik komplikasi dan peningkatan fungsi buah pinggang.

Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan creatinine 5.1 mengelakkan dialisis? Lazimnya bercakap, cara termasuklah ubat-ubatan seperti Ketosteril, diet yang berpatutan dan berkualiti.

Di sisi lain, ubat semula jadi perlu tidak menyebabkan terlalu banyak tambahan kecederaan atau beban kepada buah pinggang atau sakit yang tidak diingini dan kesan sampingan kepada pesakit. Di sini kita memperkenalkan ubat semulajadi dan konservatif — perubatan mikro-Cina. Ia adalah berasal dari perubatan tradisional Cina dan digabungkan dengan teknologi perubatan yang canggih.

Sebelum ini:Bagaimana untuk menurunkan tinggi Creatinine dalam pesakit-pesakit dialisis

Artikel seterusnya:Mengapa dialisis boleh menyebabkan sawan

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat