WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Bagaimana untuk mengurangkan masa dialisis dalam merawat kegagalan buah pinggang

2018-07-27 18:30

Bagaimana untuk mengurangkan masa dialisis dalam merawat kegagalan buah pinggangBagaimana untuk mengurangkan masa dialisis dalam merawat kegagalan buah pinggang? Dialisis sebagai salah satu rawatan biasa kegagalan buah pinggang, ia boleh membantu pesakit dengan penyakit buah pinggang, kegagalan buah pinggang terutamanya keluarkan sisa dan air yang berlebihan keluar dari badan. Tetapi sementara itu, ia juga akan membawa kesusahan untuk hidup pesakit, jadi mereka ingin mengurangkan masa itu.

Dialisis mempunyai kesan rawatan jelas merendahkan tahap creatinine dan boleh mengekalkan kehidupan pesakit sedikit. Walau bagaimanapun, mengapa banyak pesakit dialisis mahu mengurangkan kekerapan dialisis atau menghalang dialisis?

Mengapa pesakit kegagalan buah pinggang mahu mengurangkan masa dialisis?

Dialisis membuat pesakit-pesakit yang pergi ke pusat dialisis sekurang-kurangnya dua kali seminggu, dan setiap kali mengambil mereka kira-kira tiga hingga empat jam, yang menyebabkan seorang miskin mutu kehidupan mereka; dialisis boleh menyebabkan beberapa komplikasi seperti sakit kepala, loya, muntah, tekanan darah rendah, cramp otot, mengantuk dan sebagainya, yang membuatkan pesakit akan bosan dengan dialisis; pesakit-pesakit dialisis lebih banyak dan lebih banyak mencari dialisis yang tidak lagi mengekalkan atau meningkatkan kualiti hidup mereka; Tiada siapa yang memberi sepanjang hayat untuk enjin sejuk. Kita dapat memahami pesakit dialisis mengapa mereka mahu mengurangkan kekerapan dialisis dan menghalang ia.

Bagaimana untuk mengurangkan masa dialisis?

Fungsi buah pinggang yang lemah membuat dialisis yang muncul. Jadi jika ingin mengurangkan kekerapan dialisis, ada tidak cara lain tetapi meningkatkan fungsi buah pinggang. Walau bagaimanapun, terdapat ubat-ubatan barat tidak boleh membaiki kerosakan buah pinggang dan mempertingkatkan fungsi buah pinggang. Di China, ia adalah berbeza. Masalah telah digunakan dalam klinikal di China, rawatan ini juga termasuklah rawatan biasa yang digunakan di kebanyakan negara, seperti ubat-ubatan steroid dan ejen-ejen yang immunosuppressive, dan penggunaan ubat-ubatan herba Cina menjadi perbezaan terbesar dalam Masalah. Bahan-bahan aktif ubat-ubatan herba Cina boleh mencapai tujuan membaiki kerosakan buah pinggang dan mempertingkatkan fungsi buah pinggang melalui menggalakkan peredaran darah, memberi pemakanan buah pinggang rosak dan mempromosikan Replikasi DNA buah pinggang rosak tisu-tisu. Untuk menggunakan sepenuhnya kesan racun China Herba ubat-ubatan, terapi luar dipanggil Osmotherapy perubatan mikro-Cina telah diwujudkan. Dengan peningkatan fungsi buah pinggang, kekerapan dialisis akan dikurangkan secara beransur-ansur dan walaupun ia boleh dihentikan.

Sebelum ini:Sepuluh remedi rumah untuk penyakit buah pinggang dengan tahap tinggi Creatinine

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk merawat jangkitan di dialisis

Tag: Dialisis kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat