WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Diet Gagal Ginjal >

Keju adalah baik bagi saya keadaan kegagalan buah pinggang

2018-10-08 09:31

Keju adalah baik bagi saya keadaan kegagalan buah pinggangUntuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang, makanan yang mengandungi kaya dengan protein, lemak, garam, fosforus dan kalium harus ditolak. Manakala, Adakah keju baik untuk buah pinggang pesakit-pesakit kegagalan?

Pertama sekali, mari kita telah lihat keju.

Keju adalah makanan yang diperolehi daripada susu yang dihasilkan dalam pelbagai rasa, tekstur dan bentuk oleh pembekuan casein protein susu. Ia terdiri daripada protein dan lemak daripada susu, biasanya susu lembu, kerbau, kambing atau biri-biri. Semasa pengeluaran, susu adalah biasanya discrepancy dan menambah rennet enzim yang menyebabkan pembekuan. Pepejal diasingkan dan ditekan ke dalam borang akhir. Sesetengah keju mempunyai acuan pada kulit buah tersebut atau seluruh. Kebanyakan keju cair pada suhu memasak.

Menurut, keju bukanlah pilihan yang baik untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang kerana ia mungkin menjadi lebih teruk buah pinggang.

Walau bagaimanapun, hanya dengan diet yang dirancang dengan baik boleh tidak mencegah kegagalan buah pinggang daripada negara benar-benar. Supaya rawatan semulajadi yang diperlukan untuk membantu pesakit menterbalikkan keadaan penyakit.

Di Hospital penyakit buah pinggang, pesakit boleh melakukan terapi membuang toksin, perubatan Cina, masalah dan terapi lain untuk mencapai tujuan merawat telaga berpenyakit. Memang sedih bahawa pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang boleh tidak diubati benar-benar seperti yang kita boleh lakukan apa-apa untuk buah pinggang sel-sel mati. Tetapi, kami akan sedaya upaya untuk membantu pesakit hidup yang mantap dan lebih baik hidup.

Sebelum ini:Akan pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang peringkat 4 minum jus buah-buahan

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: kegagalan buah pinggang Keju

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat