WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Diet Gagal Ginjal >

Apa perlu cara untuk makan pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?

2017-12-17 01:28

Apa perlu cara untuk makan pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?Kegagalan buah pinggang adalah buah pinggang berlaku masalah siasatan, untuk melegakan bebanan buah pinggang, kita yang perlu membayar perhatian. Bagaimanakah saya Makan?

Diet pesakit dengan kegagalan buah pinggang perlu memberi perhatian kepada perkara-perkara berikut:

1. rawatan Diet kegagalan buah pinggang buat masa ini masuk adalah munasabah dan pemakanan, dalam proses rawatan, harus mengelak daripada Semua jenis alahan makanan, elakkan makan ikan, udang, ketam, debunga, susu lembu dan banyak makanan lain yang boleh mendorong kepada kegagalan buah pinggang.

2. dalam aspek pemakanan, pesakit juga perlu memberi perhatian yang dilarang, makanan itu masin, makanan atau masam pedas, makanan Luted makanan dan masakan broiled. Makanan ini tidak boleh makan. Untuk pesakit-pesakit dengan buah pinggang ketidakcukupan atau uremia harus adalah tidak makan kacang dan produk kacang, mengehadkan protein haiwan makanan bergoreng dan berlemak Makanan, dan lain-lain.

3. Jika buah pinggang penyakit Super delegasi tidak siasatan edema, kegagalan Herat dan tekanan darah tinggi-tidak perlu menghadkan pengambilan daripada-dilabelkan untuk membuta tuli. Kerana penumpuan fungsi buah pinggang menurun, metabolisme dalam badan memerlukan lebih banyak dilabelkan boleh membuang untuk buah pinggang, pada satu masa saya F had pengambilan dilabelkan, metabolisme dalam menjalankan bcoz badan akan menyekat diperbadankan, akibatnya adalah lebih siasatan.

4. munasabah diet, memastikan imbangan pemakanan. Keuntungan, sayur-sayuran segar dan buah-buahan, daging lembu, kambing dan leans semua boleh makan.

5. untuk mengelakkan penyakit lebih memburukkan lagi, pesakit boleh melalui latihan untuk menguatkan fizikal, meningkatkan Individu masing-masing jenis imuniti jangkitan, menghalang penyakit kemerosotan.

6. Hadkan pengambilan mengikut dipinggirkan ' penyakit dan tahap fungsi buah pinggang, kegagalan buah pinggang yang tidak semua Ketat had pengambilan garam.

Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:pengambilan protein dan haba kawalan untuk pesakit yang menghidapi kegagalanbuah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang diet makanan kegagalan buah pinggang Diet

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat