WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Diet nefropati diabetes >

Boleh saya mendapatkan Blackberry di Nephropathy kencing manis

2018-10-08 09:26

Boleh saya mendapatkan Blackberry di Nephropathy kencing manisSecara klinikal, pesakit diabetes mesti mengambil diet rendah gula untuk menguruskan darah glukosa juga. Sekali, pesakit akan sakit serius komplikasi kencing manis, kencing manis nephropathy, mereka boleh blackberry?

Malah, blackberry adalah buah-buahan yang bermanfaat kepada pesakit yang memerlukan, ia boleh membantu pesakit melambatkan penuaan, meningkatkan daya imuniti, menggalakkan metabolisma otak, lipid darah yang lebih rendah dan anti aritmia. Dari ini, blackberry adalah sangat baik untuk pesakit kencing manis nephropathy.

Sekarang, mari kita mempunyai lihat dalam formasi dengan nutrien. BlackBerry mengandungi banyak gula, protein tumbuhan, kalium, fosforus, dan sebagainya, yang akan membuatkan nephropathy dalam kencing manis sakit pesakit.

Dari segi perubatan, pengambilan gula yang terlalu banyak akan meningkat paras glukosa darah dan kemudian menjejaskan buah pinggang, terutamanya bagi pesakit penyakit buah pinggang. Dan nephropathy kencing manis yang tidak boleh benar-benar memadam kalium dalam dan fosforus yang berkumpul dalam badan akan memberikan risiko gatal-gatal kulit, kegagalan buah pinggang juga. Apa yang lebih, protein tumbuhan akan menambah bebanan buah pinggang dan membuat kerosakan buah pinggang. Supaya, ia bukanlah pilihan yang baik untuk pesakit kencing manis nephropathy.

Selain itu, kecuali diet menguruskan, pesakit masih memerlukan rawatan yang disediakan untuk memperbaiki fungsi buah pinggang untuk menolak pemindahan buah pinggang dan dialysis.

Sebelum ini:Ianya bijaksana untuk makan mangga untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Cara masak betul-betul untuk pesakit kencing manis dan buah pinggang penyakit pesakit

Tag: nephropathy kencing manis BlackBerry

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat