WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Apakah hak A Diet untuk pesakit-pesakit hipertensi Nephropathy

2018-10-09 10:04

Apakah hak A Diet untuk pesakit-pesakit hipertensi NephropathyIa adalah sangat perlu untuk pesakit hipertensi nephropathy untuk mempunyai diet yang betul untuk menguruskan keadaan penyakit dan melegakan penderitaan. Tetapi, Tahukah anda yang jelas Apakah diet yang betul untuk pesakit-pesakit hipertensi nephropathy?

Pengambilan garam yang rendah.

Lazimnya bercakap, cara utama untuk dikecualikan natrium adalah dari buah pinggang. Bilakah buah pinggang tidak boleh berfungsi kerana ia patut disebabkan tekanan darah tinggi, natrium yang banyak akan mengekalkan dalam badan, yang membuat tekanan darah pergi lebih tinggi.

Mempunyai beberapa lemak.

Seperti yang kita tahu, terlalu banyak pengambilan lemak akan merosakkan saluran darah dan tisu-tisu lain. Apabila pesakit tidak cukup sihat untuk melindungi diri daripada kecederaan, pesakit tidak dibenarkan untuk mengambil lebih banyak lemak.

Mengawal pengambilan protein.

Malah, mengambil protein akan menambah bebanan buah pinggang, yang boleh membuat teruk buah pinggang. Walau bagaimanapun, pesakit perlu mengambil sesetengah protein bagi memenuhi aktiviti-aktiviti asas hidup. Dengan itu, pesakit tidak boleh mengambil protein tumbuhan, dan mereka tidak mampu untuk mengambil terlalu banyak protein berkualiti tinggi yang melibatkan putih telur, susu, ayam, dan lain-lain.

Makan lebih banyak sayur-sayuran dan buah-buahan.

Menurut pesakit penyakit berbeza keadaan, Terdapat pelbagai kekangan memilih sayur-sayuran dan buah-buahan. Sila jangan membuat keputusan tentang Diet tanpa panduan doktor sebenar.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat muntah-muntah untuk pesakit penyakit ginjal Polycystic

Artikel seterusnya:Orang yang mempunyai masalah buah pinggang boleh hati ayam

Tag: diet Nephropathy hipertensi

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat