WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Buah Lychee adalah baik untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir

2018-10-11 18:38

Buah Lychee adalah baik untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhirPesakit-pesakit penyakit buah pinggang (ESRD) peringkat akhir mempunyai diet yang dikawal secara terhad boleh mengurangkan kerosakan buah pinggang dan bahaya kehidupan. Sementara, kerana buah-buahan lychee baik akhir peringkat penyakit pesakit?

Nutrien yang terkandung dalam buah-buahan lychee.

Pemakanan serat, protein, lemak, karbohidrat, vitamin dan lain-lain yang kaya dengan buah-buahan lychee.

Fungsi lychee buah-buahan untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir.

Lazimnya bercakap, buah-buahan lychee boleh membantu rakyat meningkatkan selera makan, meningkatkan peredaran mikro darah, melaraskan darah dan qi yang sihat dalam badan dan sebagainya. Walau bagaimanapun, ia mungkin memburukkan keradangan dan lebih teruk buah pinggang. Yang mengatakan, ia bukanlah pilihan yang baik untuk pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir, terutamanya untuk akhir peringkat buah pinggang penyakit itu disebabkan oleh penyakit kencing manis.

Apa perlu pesakit memberi perhatian untuk setiap hari?

Selain pemakanan, pesakit boleh berkeras gaya hidup sihat dan menerima rawatan yang memberi fokus pada memperbaiki fungsi buah pinggang. Misalnya, mengeluarkan toksin terapi, ubat Cina, ubat mandian, Mandian kaki, masalah dan kaca Cupping akan membawa kesan yang besar terhadap membasmi gejala, membaiki buah pinggang berpenyakit dan memulihkan fungsi buah pinggang secara berkesan dan selamat. Tetapi, jika pesakit telah mengalami dialisis, rawatan ini tidak boleh mencapai jangkaan pesakit, mungkin pesakit hanya boleh memanjangkan tempoh dialisis dan menghilangkan kesan-kesan sampingan dialisis.

Sebelum ini:Orang yang mempunyai masalah buah pinggang boleh hati ayam

Artikel seterusnya:Adakah saya Makan Calamansi dalam Situasi Peringkat 4 Penyakit Ginjal Kronik

Tag: penyakit buah pinggang peringkat akhir Lychee

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat