WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Diet sindrom nefrotik >

Pelan pemakanan untuk pesakit FSGS dengan Creatinine 5.2

2018-06-23 14:59

Pelan pemakanan untuk pesakit FSGS dengan Creatinine 5.2Adakah diet yang betul? Semasa musim cuti sebenarnya menghampiri, individu yang mempunyai FSGS bersama-sama dengan peringkat creatinine besar mesti mencipta satu diet yang sesuai untuk mengurangkan kerosakan tambahan untuk menapis organ-organ. Ini boleh menjadi satu syor pelan diet mengenai orang-orang yang mempunyai creatinine 5.2 sepanjang FSGS.

Apakah makanan yang tidak biasa Makan?

Makanan tinggi protein. Kerana buah pinggang akan rosak dengan creatinine 5.2 dengan FSGS, makanan tinggi protein akan selepas ditambah reput produk, yang akan mencapai kebertanggungjawaban buah pinggang.

Makanan alkali yang tinggi. Alkali adalah mewah di natrium. Kin atas natrium akan mencapai kemalangan nanah dan atas tekanan anggur merah, yang kasih-sayang daripada FSGS dengan tahap tertinggi creatinine.

Makanan kalium yang tinggi. Tinggi kalium akin di Claret adalah analgesic bashful cawangan penyakit, ia akan dapat menyebabkan aritmia, keletihan, sleepiness dan sebagainya.

Makanan tinggi fosforus. Fosforus adalah mineral penting untuk tubuh, tetapi atas kulit yang boleh menyebabkan manik kalsium, yang menerima aftereffect yang buruk pada tulang.

Apa barang-barang makanan yang dicadangkan nibble terakhir?

Makanan protein berkualiti tinggi. Protein adalah kenyataannya modal kepada badan kita. Protin berkualiti tinggi, bogel beastly protein, menghasilkan di bawah Artikel reput dan menyediakan nutritions ditambah. Jadi sudut daging, ikan, susu dan telur putih dicadangkan.

Makanan yang dimasak. Anda akan lebih baik memasak sahaja kedua-duanya di rumah dan ia benar-benar sihat. Restoran makanan sentiasa penuh dengan garam dan kadang-kadang mereka tidak bersih. Makanan dimasak rumah mesti kekurangan protein, sodium dan lemak.

Makanan berlebihan-vitamin. Individu yang mempunyai FSGS dan juga berlebihan creatinine jumlah whitethorn kekurangan vitamin dan mineral. Oleh itu mereka yang biasanya disyorkan untuk menikmati buah-buahan dan sayur-sayuran dan buah-buahan dan sayur-sayuran. Tetapi tidak sepenuhnya buah-buahan dan sayur-sayuran adalah dibenarkan.

Sebelum ini:apa yang baik boleh makan kanak-kanak dengan sindrom nephrotic?

Artikel seterusnya:Salah satu daripada tanda-tanda penyakit buah pinggang: Anemia

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat