WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Batu buah pinggang > Gejala-gejala batu buah pinggang >

Boleh Foamy air kencing yang disebabkan oleh batu buah pinggang

2018-08-06 11:39

Boleh Foamy air kencing yang disebabkan oleh batu buah pinggangBoleh foamy air kencing yang disebabkan oleh batu buah pinggang? Untuk soalan ini, jawapannya ialah Ya. Seperti yang anda tahu terdapat banyak faktor yang boleh menyebabkan air kencing foamy, dan batu buah pinggang adalah salah seorang daripada mereka.

Biasanya, air kencing foamy dianggap tanda amaran untuk penyakit ginjal berkemungkinan, sebagai petanda proteinuria. Sejarah dan pemeriksaan fizikal, pakar banyak bertanya sama ada pesakit sedar foamy air kencing, dan sesetengah walaupun dokumen kekurangan itu sebagai suatu dapatan negatif yang ketara.

Air kencing foamy juga boleh disebabkan oleh faktor-faktor selain daripada protein dalam air kencing. Kencing yang pesat boleh mencipta buih dalam air kencing, jadi mungkin orang di bilik mandi Lapangan Terbang yang tergesa-gesa, tetapi kemudian buih ini tidak harus berterusan selama lebih daripada beberapa saat, supaya apabila pengunjung tertanya-tanya seperti saya inspects urinals tersebut, saya perlu benar-benar tidak dapat melihat buih tahan lama.

Air kencing yang pekat dalam cuaca panas juga boleh menyebabkan air kencing foamy, tetapi urines foamy yang saya telah memerhatikan di bilik mandi awam tidak terhad kepada masa musim panas. Batu buah pinggang boleh menyebabkan air kencing foamy boleh jangkitan saluran kencing dengan pyuria.

Borang di atas kita dapat melihat bahawa air kencing foamy adalah salah satu tanda-tanda penyakit buah pinggang yang kronik tetapi ia juga boleh di Batu buah pinggang. Kecuali batu buah pinggang, Terdapat banyak penyakit lain boleh menyebabkan ia. Jadi apabila anda mendapati buih-buih di air kencing, anda perlu pergi ke doktor melihat dan membuat prognosis yang boleh membantu anda membuat keputusan yang betul.

Sebelum ini:Pala dan buah pinggang yang sihat

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: batu buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat