WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Gejala kegagalan buah pinggang >

Apakah ia kemungkinan untuk menarik balik penyakit buah pinggang kronik

2018-08-15 17:08

Apakah ia kemungkinan untuk menarik balik penyakit buah pinggang kronikA: Hi, abang saya mempunyai penyakit buah pinggang Kronik disebabkan oleh glomeruloneephritis kronik... adalah mungkin untuk menarik balik penyakit ini?

S: Hi, gembira untuk membantu anda. Sebenarnya penyakit buah pinggang boleh dirawat pada peringkat awal, tidak kira ia adalah penyakit asal atau penyakit sekunder. Titik yang utama untuk mengubati penyakit ini adalah untuk mencari rawatan yang sesuai dan mendapatkan ia tepat pada masanya.

Menurut penyelidikan, penyakit buah pinggang kronik boleh meningkatkan kadar untuk mendapat penyakit kardiovaskular dan penyakit lain, jadi kita perlu mengawal ia tepat pada masanya. Kawalan tekanan darah dan rawatan penyakit asal adalah perlu untuk memperlahankan atau menghentikan perkembangan penyakit ini. Secara umumnya, angiotensin menukar inhibitors enzim (ACEIs) atau golongan mukmin penerima angiotensin II (ARBs) digunakan, kerana mereka telah ditemui untuk memperlahankan perkembangan CKD. Walaupun penggunaan ACE inhibitors dan ARBs mewakili tahap semasa rawatan untuk penghidap penyakit buah pinggang kronik, orang secara beransur-ansur kehilangan fungsi buah pinggang pada ubat-ubatan. Sebaik sahaja penyakit ini hilang kawalan, terapi gantian ginjal adalah biasanya diperlukan, dalam bentuk sama ada dialisis atau pemindahan. Kedua-dua mereka boleh membantu untuk memanjangkan jangka hayat pesakit untuk beberapa tertentu, tetapi tidak boleh membiarkan buah pinggang penyakit pesakit pulih daripadanya.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina adalah cara yang berbeza daripada terapi yang kita sebutkan di atas, sebagai inovasi dan penambahbaikan perubatan herba tradisional Cina, ia boleh membantu orang ramai menterbalikkan penyakit, sekurang-kurangnya mengawalnya, oleh pembaikan tisu buah pinggang rosak dan melindungi orang-orang yang sisa dari kerosakan selanjutnya. Itulah maksud, ia boleh membiarkan buah pinggang penyakit pesakit pulih daripadanya.

Sebelum ini:Boleh gatal-gatal Induced oleh kegagalan buah pinggang sembuh oleh tablet Piriton

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk melegakan muntah untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang kronik

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat