WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Gejala kegagalan buah pinggang >

Tanda-tanda awal kegagalan buah pinggang

2017-12-15 22:22

Tanda-tanda awal kegagalan buah pinggang1. darah dalam air kencing ,urine protein gejala-gejala menjadi lebih teruk

Apabila pesakit dengan Nefritis kronik akan berlaku air kencing 、blood proteinuria, jika penyakit tidak kawalan yang berkesan di peringkat awal, proteinuria itu dan tanda-tanda air kencing darah akan memburukkan lagi, sekali gus muncul air kencing、blood proteinuria sederhana atau serius. Biasanya proteinuria tersebut adalah 3 +, walaupun berlaku 4 +.

2. dalam edema badan yang teruk

Edema awal pesakit dengan Nefritis kronik hanya menunjukkan edema kelopak mata atau bawah mempunyai sedikit edema, sehingga memasuki peringkat kegagalanbuah pinggang kronik edema yang akan merebak kepada kebanyakan bit badan, seperti muka 、double kaki walaupun ascites 、pulmonary edema 、 Dr Asri 15S7.

3. tekanan darah tinggi berterusan

Nefritis kronik awal berkembang menjadi awal kegagalan buah pinggang, kecederaan glomerular adalah serius, Negeri 、hypoxia glomerular ischemia meneruskan, tekanan darah tidak dapat berkesan melegakan supaya ia akan berlaku tekanan darah tinggi berterusan itulah buah pinggang tekanan darah tinggi. Sebaliknya, tekanan darah tinggi memburukkan bebanan buah pinggang, sekali gus membentuk vicious circle dan membiarkan buah pinggang kerosakan dan tekanan darah tinggi bersama promosi dan merosot.

Selain itu, pesakit akan berlaku gejala-gejala lain, seperti rasa loya 、sickness 、afraid daripada sejuk dan sebagainya. Apabila menyemak fungsi buah pinggang, indeksserum creatinine dan urea nitrogen akan meningkat.

Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:Pencegahan kegagalan buah pinggang akut

Tag: kegagalan buah pinggang gejala-gejala tanda-tanda kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat