WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Gejala nefropati diabetes >

Apa ertinya Nephropathy kencing manis

2018-09-10 09:16

Apa ertinya Nephropathy kencing manisNephropathy kencing manis adalah serius komplikasi kencing manis.

Jika pesakit diabetes boleh mengawal gula dalam darah juga ini, gula dalam darah yang tinggi akan mencederakan saluran darah. Dan kemudian, kapal-kapal di buah pinggang akan terjejas. Apa yang lebih, kerana peredaran darah dihalang, kurang darah akan mengalir melalui buah pinggang setiap hari. Yang mengatakan, buah pinggang akan mendapat kurang air, oksigen dan nutrien. Ini adalah sebab mengapa buah pinggang dirosakkan oleh diabetes.

Seperti yang kita semua tahu, buah pinggang adalah organ utama di dalam badan untuk menghapuskan perkara-perkara yang tidak diingini seperti lebihan air, toksin dan bahan buangan. Apabila buah pinggang rosak, perkara-perkara yang lebih berbahaya akan menjadi kekal pada badan, yang membawa kepada bengkak, protein dalam air kencing, darah dalam air kencing, dan gejala-gejala lain.

Jujur, pesakit kencing manis yang mudah mendapat jangkitan dan ulser. Selain itu, ia adalah sukar bagi mereka untuk menyembuhkan luka dalam. Justeru, pesakit kencing manis nephropathy menginap lebih baik tidak dapat pemindahan buah pinggang atau dialisis.

Di samping itu, pesakit boleh mengambil ubat-ubatan Cina yang mengandungi mengeluarkan toksin terapi, perubatan Cina, masalah dan sebagainya untuk memulihkan fungsi buah pinggang dengan selamat dan berkesan.

Sebelum ini:Protein dalam air kencing bermakna apa dalam Nephropathy kencing manis

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mengubati bengkak kaki untuk kencing manis dan penyakit buah pinggang

Tag: nephropathy kencing manis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat