WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Gejala nefropati diabetes >

Bagaimana untuk mengubati bengkak kaki untuk kencing manis dan penyakit buah pinggang

2018-10-04 10:18

Bagaimana untuk mengubati bengkak kaki untuk kencing manis dan penyakit buah pinggangKelaziman, apabila pesakit kencing manis mempunyai masalah dengan bengkak kaki, mereka mengambil beberapa ujian untuk melihat jika terdapat beberapa salah dengan buah pinggang. Walau bagaimanapun, selepas didiagnosis dengan penyakit buah pinggang, bagaimana untuk menyembuhkan bengkak kaki?

Malah, ia juga mudah untuk pesakit kencing manis untuk mendapatkan buah pinggang jika mereka tidak boleh mengawal darah glukosa. Ini adalah kerana gula dalam darah yang tinggi akan mencederakan saluran darah seluruh seluruh badan, dan oleh itu, kurang darah, oksigen dan nutrien yang akan diberikan kepada buah pinggang. Jadi, tidak ada syak bahawa fungsi buah pinggang akan dipengaruhi.

Dalam situasi kerosakan buah pinggang, buah pinggang boleh tidak secukupnya menghapuskan air berlebihan, toksin dan bahan buangan dari badan. Dengan itu, kerana air berlebihan berkumpul dalam badan dan kemudian dikumpulkan dalam kaki, pesakit akan mempunyai bengkak kaki. Lebih teruk, bengkak itu akan kembali berulang-ulang kali kecuali buah pinggang dapat dipulihkan.

Manakala, bagaimana untuk merawat buah pinggang tercedera?

Di kebanyakan negara, pemindahan ginjal akan digunakan untuk membantu pesakit dengan penyakit buah pinggang yang serius untuk membina semula fungsi buah pinggang dengan menggantikan buah pinggang rosak dengan yang sihat daripada penderma. Bahawasanya, adalah sukar untuk mengetahui buah pinggang yang sepadan. Selain itu, pesakit juga sepatutnya mengambil ubat anti penolakan dalam seluruh hidup mereka selepas pemindahan buah pinggang.

Sebelum ini:Apa ertinya Nephropathy kencing manis

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: kencing manis dan penyakit buah pinggang Kaki bengkak

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat