WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Adakah ada cara untuk saya mengubati Proteinuria

2018-10-05 10:01

Adakah ada cara untuk saya mengubati Proteinuria"Hello, saya seorang pesakit Sindrom nephrotic. Aku punya proteinuria tidak boleh diubati. Menurut laporan perubatan saya tempahan, saya kencing protein adalah 4 +. Adakah terdapat apa-apa cara bagi saya untuk mengubati proteinuria?"

Jika pesakit nephrotic Sindrom ingin mengubati proteinuria asasnya, itu adalah dengan membaiki buah pinggang berpenyakit dan memulihkan fungsi buah pinggang, mereka mesti mengambil rawatan komprehensif berasa lebih tepat pada masanya. Jika tidak, pemindahan buah pinggang atau dialisis yang akan menjadi pilihan yang hanya untuk pesakit untuk terus hidup.

Manakala, cara untuk memulihkan buah pinggang?

1. toksin-mengeluarkan terapi. Hospital penyakit buah pinggang, ia digunakan untuk pesakit pertama bagi penjualan menggantikan dialisis untuk membuang toksin dan sisa tersembunyi seluruh seluruh badan dalam beberapa perkara dan meningkatkan kesan rawatan lain. Secara klinikal, mengeluarkan toksin terapi juga boleh mengurangkan gejala-gejala seperti proteinuria dan melindungi buah pinggang daripada mencederakan secara semula jadi.

2. Cina perubatan. Biasanya, ia digunakan dalam kombinasi dengan mengeluarkan toksin terapi untuk membina semula fungsi buah pinggang juga. Sebagai bilangan yang besar digunakan dalam rawatan herba, akan ada kesan sampingan yang kurang muncul pada pesakit. Apabila buah pinggang itu diperbaharui, proteinuria itu akan hilang.

3. masalah. Pesakit Sindrom nephrotic biasanya mempunyai imuniti yang rendah, di mana pesakit akan mudah dapat sakit jangkitan atau selsema. Jadi, masalah diperlukan untuk meningkatkan kekebalan.

Sebelum ini:Bagaimana untuk melegakan kurang selera makan pesakit-pesakit dengan buah pinggang masalah

Artikel seterusnya:Apakah jenis makanan yang perlu saya makan untuk IgA Nephropathy

Tag: Proteinuria

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat