WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Bagaimana untuk merawat turun naik tekanan darah dalam penyakit buah pinggang

2018-06-22 14:44

Bagaimana untuk merawat turun naik tekanan darah dalam penyakit buah pinggangTekanan darah normal turut memainkan peranan penting untuk mengekalkan operasi fungsi harian tubuh badan yang berubah dengan pelbagai faktor dan punca pengaruh yang berbeza. Tekanan darah adalah sangat sukar untuk mengawal dan ia turun naik banyak. Turun naik tekanan darah adalah lebih berbahaya daripada berterusan tahap tinggi tekanan darah; oleh itu adalah amat penting untuk mempunyai rawatan yang berkesan dan tepat pada masanya untuk turun naik darah. Ini artikel berbicara tentang beberapa rawatan untuk gejala-gejala ini.

Manakala memilih ubat-ubatan anti hipertensi, pesakit harus mengambil kira perlindungan fungsi buah pinggang dan mengelakkan mana-mana buah pinggang keracunan ubat-ubatan cuaca hipertensi telah membangunkan kerosakan buah pinggang atau tidak. Penyelidikan telah mendapati bahawa angiotensin menukar inhibitors enzim, angiotensin penerima antagonis, penghalang saluran kalsium dan beta-blocker boleh semua mempunyai fungsi melindungi buah pinggang pada masa yang sama merendahkan tekanan darah.

Dialisis. Dalam hemodialisis, pesakit memerlukan darah keluar dari badan jadi sangat mudah terdedah kepada kesan haemodynamics yang menyebabkan tekanan darah turun naik. Dalam kes ini, pesakit perlu memberitahu doktor mereka sekaligus dan menyesuaikan diri dalam mesin dialisis dengan betul. Selain itu, jika dialisis yang dilakukan berlebihan, ia akan membawa kepada dehidrasi.

Terapi pencemaran darah memainkan peranan yang darah Pemurnian, tambahan unsur-unsur dan fungsi regenerasi, sekali gus melindungi dan menjana semula nephron dari asal-usul.

Ubat herba Cina dicadangkan kerana ia berkaitan dengan asas masalah buah pinggang dan tekanan darah turun naik dengan memperbaiki fungsi buah pinggang. Dan kerana ia menggunakan herba semulajadi, ia menyebabkan tiada kesan sampingan pada pesakit.

Sebelum ini:Glomerulosclerosis(FSGS) segmen yang fakta tumpuan

Artikel seterusnya:Apakah yang perlu kita lakukan apabila Lupus Nefritis punca kegagalan buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat