WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Gejala penyakit ginjal polikistik >

Apakah tanda-tanda awal penyakit ginjal polycystic?

2017-12-27 23:06

Apakah tanda-tanda awal penyakit ginjal polycystic?Apakah simptom awal penyakit ginjal polycystic dan ginjal polycystic akan berlaku?Dibawa sedikit penderitaan kepada pesakit, kerosakan yang serius kepada orang-orang yang badan dan semangat, untuk mengelakkan penyakit, kita perlu mencari satu kaedah yang sesuai untuk rawatan, rawatan mereka sebelum, kita mesti memahami ginjal polycystic awal gejala, bagi mengelak berlakunya penyakit.

Gejala-gejala awal ginjal Polycystic:

Tempoh ulangan

Penyakit ini adalah penyakit genetik, biasanya dilahirkan dengan sista, hanya kecil, sukar untuk mengesan, sebelum usia 20 ini secara amnya tidak mudah untuk mencari, tetapi sekiranya ada keluarga pesakit ginjal polycystic harus awal pengesanan awaldan diperhatikan status pertumbuhan sista. Penyelenggaraan perhatian.

Dua, masa pembesaran yang

Pesakit pada umur 30-40 tahun, sista akan mempunyai pertumbuhan yang pesat, istilah perubatan untuk tempoh ini. Masa pembesaran yang harus lebih kukuh pemerhatian, rawatan perubatan barat untuk tempoh ini tiada adalah cara, yang tidak memerlukan rawatan, tetapi rawatan gejala seperti tekanan darah tinggi, yang seolah-olah sangat pasif. Dalam hal ini tempoh harus dilayan secara aktif, matlamat rawatan adalah untuk menggunakan Cina ubat-ubatan mempunyai kuat menggalakkan peredaran darah dan mengeluarkan darah stasis, kadar pertumbuhan sista tidak lagi pertumbuhan atau sista perlahan, untuk memanjangkan hayat kesan, ia boleh menjadi berkata bahawa ini adalah tempoh kritikal kelewatan pertumbuhan sista HXHY.

Tiga, bengkak tempoh

Selepas pesakit memasuki usia 40 tahun, sista akan mempunyai pertumbuhan selanjutnya, bengkak, apabila sista tersebut lebih daripada 4cm, untuk sista yang pecah tempoh ini, dipanggil peringkat bengkak. Dengan pembesaran cyst, tanda-tanda klinikal yang lebih, seperti sakit belakang rendah, proteinuria, hematuria dan tekanan darah tinggi, hendaklah dipatuhi dengan teliti. Dalam rawatan, tempoh ini adalah tempoh yang kritikal untuk gabungan Perubatan Cina dan perubatan Barat. Ia boleh digunakan untuk menceriakan peredaran darah, membuang stasis darah, menyahtoksikdan menghilang kekeruhan dan melindungi fungsi buah pinggang dengan mengeluarkan cecair fibrosis yang memudaratkan fungsi buah pinggang. Oleh itu, tempoh pembesaran ginjal polycystic adalah tempoh yang kritikal untuk melindungi fungsi buah pinggang dengan gabungan perubatan tradisional Cina dan perubatan Barat.

Empat, memecahkan tempoh

Jika sista terus membesar dalam beberapa faktor-faktor luaran, tiada akan rosak, pecah selepas mereka perlu segera ke hospital untuk rawatan, kawalan aktif kepada jangkitan, menghalang sepsis dan fungsi ginjal dalam kemerosotan akut untuk rawatan gejala lain.

Lima, uremia tempoh

Untuk rawatan uremia, melindungi fungsi buah pinggang, lewat peritoneal dialisis atau hemodialisis.

Sebelum ini:Pemeriksaan terhadap penyakit ginjal polycystic

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mengawal tekanan darah pada pesakit dengan penyakit ginjal polycystic?

Tag: penyakit ginjal polycystic gejala

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat