WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Gejala Penyakit Ginjal >

Top 7 Petua untuk melegakan gatal-gatal kulit dalam penyakit buah pinggang cepat

2018-01-03 02:21

Top 7 Petua untuk melegakan gatal-gatal kulit dalam penyakit buah pinggang cepatPenyakit buah pinggang adalah satu keadaan yang tidak menyenangkan yang kali (untuk katakan sekurang-kurangnya), terutamanya Bilakah gejala-gejala penyakit buah pinggang rayap un-penuh berharap. Simptom-simptom seperti kelesuan,sesak (bahkan ketika berjalan kaki ke Peti Surat), kering kulit, perubahan kencing,gout, rasa dahaga, sakit belakang, hanya untuk menamakan beberapa. Tetapi salah satu daripada gejala-gejala Tempahan exasperating diragukan lagi adalah gatal kulit (buah pinggang gatal-gatal).

Penyakit buah pinggang dan gatal-gatal (pruritus) Malangnya naik berganding bahu kerana membina phosphates (fosforus) dan uremic toksin. Uremia adalah membina sehingga nitrogenous bahan buangan di dalam darah (urea) yang biasanya disingkirkan melalui air kencing. Tetapi kerana buah pinggang tidak berfungsi serta mereka dapat, mereka tidak dapat menghapuskan semua produk sisa.

Tetapi tidak perlu bimbang, alam semulajadi mempunyai belakang kami! Alam semulajadi telah memberi penyelesaian sebenar yang banyak dalam membantu mengurangkan gatal-gatal tersebut.

Berikut adalah rawatan semula jadi top 7 saya untuk penyakit buah pinggang dan gatal-gatal:

1. nombor 1 perkara yang paling penting yang boleh anda lakukan adalah untuk merawat buah pinggang anda secara keseluruhannya. Anda tidak boleh hanya Tepuk pada krim yang dan berharap semua yang anda perlu lakukan. Ya ia boleh membantu, tetapi Adakah anda benar-benar penyembuhan? tidak. Hanya masking.Dan ya walaupun ia adalah krim yang "semulajadi" anda akan masih "masking".

Terdapat banyak perkara yang boleh anda lakukan untuk menyembuhkan diri sendiri dan berpaling Jadual dalam memihak kepada anda, walaupun ia adalah semata-mata untuk mengelakkan apa-apa lagi kemerosotan; Makan diet yang sihat, senaman secara tetap, mengambil makanan tambahan seperti minyak ikan, vitamin C (kurang daripada 1.5 g sehari), glycine, cordyceps (dan itulah sebabnya hanyahujung sebahagian kecil), dan mengamalkan kesedaran (meditasi – minda). Anda akan kagum pada pergantian sekitar.

2. chickweed: Chickweed adalah tumbuhan hebat, dan mungkin di loji yang terbaik untuk mengurangkan gatal-gatal pada mana-mana jenis keadaan. Kebanyakannya digunakan dalam keadaan seperti eczema dan dermatitis di mana gatal-gatalyang terlibat, anda akan mendapati krim yang menenangkan dan penyembuhan untuk kulit. Biasanya boleh didapati di kebanyakan Kedai-kedai kesihatan yang di mana ianya bersedia membuat krim, salap, atau ubat. Sebaliknya gelintar dalam talian di mana anda akan pasti untuk mencari krim hebat ini (Sila jangan ambil herba ini secara dalaman). Nota: Aloe Vera gel (yang anda gunakan untuk selaran matahari) boleh juga menjadi ubat yang sesuai kulit topikal, walaupun cuba krim Chickweed terlebih dahulu.

3. homeopati: adalah satu lagi cara yang hebat untuk berhenti gatal-gatal, tetapi untuk memastikan anda mendapat yang terbaik untuk anda; anda perlu dipadankan dengan Homeopati yang sesuai dengan keadaan anda yang terbaik. Ia tidak perlu menjadi perlawanan yang sempurna, tetapi semakin hampir padanan yang lebih baik. Di sini adalah apa yang saya maksudkan dengan remedi Homeopati yang berikut...

-Arsenicum yang terbaik untuk:, tickling, merangkak, kegatalan. Teruk selepas gatal-gatal.

-Carbolicum acidum yang terbaik untuk:, prickling, kegatalan, kebas. Lebih baik selepas menggaru (tetapi pulangan tidak lama lagi).

-Mezereum yang terbaik untuk: kegatalan, terasa seolah-olah serangga merangkak ke atas kulit. Teruk selepas gatal-gatal.

-Dolichos yang terbaik untuk: kegatalan, air sejuk membuatkan kulit gatal rakam. Anda mungkin mengalami sembelit.

Antara ubat-ubat tersebut yang sesuai simptom anda Tempahan? Sekali lagi, tidak perlu menjadi perlawanan yang sempurna, tetapi pilih yang paling hampir dengan anda. Homeopati datang keupayaannya berbeza, lihat untuk 30C jika anda boleh mendapatkan, sebaliknya membeli apa yang 's disediakan.

4. mandian rawatan: rawatan mandian yang besar apabila anda membuat usaha, kerana mereka jenis daripada membunuh 3 burung dengan satu batu, sedang: membersih, merawat dan menenangkan.

– Mandian soda penaik: rendamkan diri anda 15-30 minit menggunakan secawan baking soda satu tab penuh. Ini bekerja dengan melukis keluar toksin. Walau bagaimanapun, jika kulit yang rosak, soda penaik tidak boleh digunakan.

– Mandian pudina: Terdapat beberapa cara yang anda boleh melakukan ini, sama ada merebut segenggam daun pudina daripada kebunmu, menghancurkan mereka di tangan anda dan meletakkan mereka di tempat mandi. Atau, membeli sekotak uncang teh pudina 100%, dan menempatkan 4 uncang teh dalam mandi suam. Anda juga mungkin mahu membuang oatmeal beberapa (katakan 2 cawan), semasa anda berada di sana! Rendam diri anda selama 15-30 minit.

5. kecemasan Petua: percaya atau tidak dengan Vicks wap gosokkan mempunyai beberapa helah yang lebih banyak sehingga ia lengan daripada hanya melegakan sejuk kepala itu. Vicks boleh digunakan untuk tempat masalah bagi pelepasan cepat serta-merta. Walaupun ia tidak 'penawar' oleh itu, ia pasti boleh memberi anda kelegaan apabila anda benar-benar memerlukannya, dan ia akan meninggalkan anda berbau eucalyptus dan Mohd Riduan Khairi segar! Juga menyediakan pelepasan cepat daripada gigitan nyamuk.

6. Pengurusan: akal juga memainkan peranan dalam rawatan; lakukan dari anda dengan pakaian merengsa yang ketat, elakkan penggunaan sabun dan syampu (etc), perengsa topikal pada pakaian dan apa-apa bahan kimia lain pada atau sekitar kulit anda yang berulang-ulang. Menggunakan sumber semulajadi di mana mungkin.

7. Dapatkan bantuan profesional! Dapatkan bantuan profesional jika ia hanya mendapat terlalu banyak. Ia sangat baik mungkin gejala kegagalan buah pinggang, tetapi ia boleh menjadi sesuatu yang lain semua bersama-sama, dan oleh itu memerlukan satu lagi rawatan

Sebelum ini:Apa itu haematuria?

Artikel seterusnya:Terlalu banyak kalium (hyperkalemia) adalah merbahaya untuk pesakit penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang rawatan gejala Melegakan gatal-gatal kulit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat