WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Gejala Penyakit Ginjal >

Cara betul untuk pesakit penyakit ginjal untuk mengawal Shunt pendarahan?

2018-02-26 23:00

Cara betul untuk pesakit penyakit ginjal untuk mengawal Shunt pendarahan?Terdapat beberapa sebab yang menyebabkan penyakit buah pinggang kronik (CKD) pesakit mengalami pendarahan yang berlebihan selepas tamat rawatan dialisismereka. Ramai bimbang tentang bagaimana untuk menghentikan pendarahan berlebihan tanpa melakukan kerosakan berpanjangan fistula tersebut. Dalam kes ini anda perlu memohon terus tekanan ke tempat yang tepat yang adalah pendarahan.

Satu-satunya masa yang anda patut menggunakan tekanan di luar tempat yang tepat yang adalah pendarahan adalah apabila anda telah kehilangan penglihatan itu,disebabkan oleh kuantiti yang banyak darah. Tekan ke bawah pada akhir arteri fistula, yang biasanya menghentikan dekat tangan. Ini akan menghalang pengaliran darah yang berlebihan dari tapak yang berdarah dan darah yang cukup untuk mengalih keluar yang membentang ' proposal ' supaya anda boleh melihat di mana untuk memohon tekanan. Sebaik sahaja anda telah meletakkan tekanan di tempat yang betul, anda patut mengalih keluar jari dari hujung arteri. Meletakkan terlalu banyak tekanan terlalu luas kawasan fistula yang boleh memudaratkan kesihatan daripada fistula tersebut. Itulah sebabnya mengapa anda harus mengelak daripada membawa objek berat, bahkan dompet, dengan lengan fistula, dan itulah juga Kenapaanda patut hanya akan mengenakan tekanan kepada tapak yang berdarah.

Buah pinggang hospital di china sangat mengesyorkan bahawa, jika anda bersendirian dan pendarahan tidak berhenti selepas mengenakan tekanan langsung, dengan serta-merta panggilan 911. Sebaliknya, jika selepas 30 minit mengenakan tekanan tapak terus pendarahan selepas anda melepaskan tekanan dan memohon semula tekanan, maka anda harus mempunyai seseorang memandu anda ke ER.

Sebelum ini:Tekanan darah rendah meletakkan pesakit buah pinggang pada risiko strok, sertatekanan darah tinggi

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang dialisis mengalami keguguran rambut yang teruk dan kuku malap rapuh

Tag: gejala gejala penyakit buah pinggang Pendarahan Shunt

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat