WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > IgA nephropathy > IgA nephropathy rawatan >

Apakah punca-punca dan rawatan Iga Nephropathy

2018-05-26 10:37

Apakah punca-punca dan rawatan Iga NephropathyApakah yang menyebabkan Iga Nephropathy

Para saintis tidak tahu apa yang menyebabkan IgA Deposit untuk membentuk pada buah pinggang. IgA nephropathy mungkin berjalan di keluarga atau ada kaitan dengan jangkitan sistem pernafasan. Pencetus tidak konsisten untuk penyakit itu telah dijumpai. Walau bagaimanapun, mereka tidak menyebabkan penyakit dengan sendirinya. Beberapa jenis sembuh mesti hadir dalam badan, seperti, atau virus atau endogenus. Kecenderungan genetik yang mungkin, Walau bagaimanapun, membuat sesetengah individu lebih cenderung untuk mendapatkan kesan dari IgAN atas pendedahan kepada antigen tertentu.

Setakat ini, para saintis tidak tahu apa yang menyebabkan IgA Deposit untuk membentuk pada buah pinggang. IgA nephropathy mungkin berjalan di keluarga atau ada kaitan dengan jangkitan sistem pernafasan. Saya tahu ianya tidak berjangkit.

Tetapi terdapat beberapa faktor risiko IgA Nephropathy, seperti sejarah Keluarga, Henoch Schonlein Purpura, bentuk nodular dan sebagainya.

Bagaimana untuk merawat Iga Nephropathy

Matlamat rawatan adalah untuk melegakan gejala-gejala dan kegagalan buah pinggang delaychronic. Rawatan dengan beberapa ubat-ubatan yang boleh memperlahankan perkembangan penyakit dan membantu anda menguruskan tanda-tanda seperti tekanan darah tinggi, protein dalam air kencing, dan bengkak tangan dan kaki anda.

Rawatan dengan beberapa ubat-ubatan yang boleh memperlahankan perkembangan penyakit ini, seperti:

Ubat tekanan darah tinggi

Immunosuppressants.

Statin terapi

Mycophenolate mofetil

Terdapat beberapa terapi istimewa:

Rawatan sel stem

Sebagai rawatan yang paling maju untuk penyakit buah pinggang, sel stem akan transfused ke dalam tubuh manusia melalui urat-urat. Kemudian mereka boleh membezakan ke dalam sel-sel yang diperlukan untuk membina sistem imun semula fungsi buah pinggang.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina

Ini adalah satu terapi inovatif Perubatan Cina tradisional, dan digunakan pada luaran tanpa sebarang kesan sampingan kepada badan anda. Ia boleh berkesan untuk merendahkan imun IgA kompleks, meningkatkan peredaran darah dan mengeluarkan stasis darah, anti radang, memberikan nutrien yang secukupnya untuk mempercepatkan membaik pulih fungsi buah pinggang serta meningkatkan keupayaan keseluruhan imun badan.

Sebelum ini:IgA Nephropathy (Berger di penyakit) - rawatan

Artikel seterusnya:Herba Cina untuk IgA Nephropathy berkesan

Tag: IgA nephropathy rawatan punca

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat