WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > IgA nephropathy > IgA nephropathy rawatan >

Herba Cina untuk IgA Nephropathy berkesan

2018-06-23 15:02

Herba Cina untuk IgA Nephropathy berkesanBagi individu nephropathy terjejas IgA, terapi semula jadi dan organik ini adalah jauh lebih lebih baik berbanding dengan steroid anabolik, terutamanya kerana ia sering membawa kepada sederhana tiada kesan sampingan bersama-sama dengan tambahan komplikasi. Kalau begitu, apakah penawar herba mengenai IgA Nephrosis penghidap?

IgA nephropathy ialah satu penyakit autoimun. Jika imuniti seseorang adalah sangat rendah, demam atau jangkitan mungkin menyebabkan kekalutan immunologic organisma yang menyebabkan di dalam overreaction mekanisme Pertahanan tubuh dan pengumpulan imun kompleks dalam aliran darah dan organ-organ pelbagai.

Pada masa kini, TCM menjadi lebih dan lebih popular di seluruh dunia. Dan penyelidikan menunjukkan bahawa perubatan herba Cina mempunyai peluang yang luar biasa untuk merawat banyak penyakit. Dengan semua perkembangan sains perubatan, ubat-ubatan herba Cina akan mungkin digunakan untuk merawat penyakit-penyakit yang lebih banyak.

1. sebagai rawatan herba, ubat-ubatan mikro-Cina osmotherapy mendapat perhatian yang semakin meningkat dari buah pinggang pesakit penyakit. Dan bagi orang-orang IgA Nephropathy, ini rawatan penguasaan steroid by:1.Distinctive, osmotherapy perubatan mikro-Cina menyebabkan tidak ada kesan negatif. Ia merupakan rawatan herba dan bergantung kepada herba Cina. Osmotherapy perubatan mikro-Cina bukanlah hanya herba berkecuali, tetapi pelbagai herba Cina yang boleh dipilih dengan berhati-hati dan memiliki beberapa telah dihalang selamat sebelum meletakkan mula dipakai.

2. kita tahu IgA nephropathy adalah biasanya untuk penyakit autoimun dan didiagnosis apabila jumlah besar pemendapan IgA tinggal kawasan mekanikal dan menyebabkan keradangan yang boleh menyebabkan kerosakan pada tisu-tisu di sekitarnya. Pemendapan IgA boleh menjadi punca utama IgA Nephropathy pesakit untuk membina kerosakan keradangan dan buah pinggang, jadi penjelasan pemendapan ini dari buah pinggang adalah penting. Digunakan dalam osmotherapy mikro-Cina perubatan herba Cina boleh membantu mencapai tujuan ini.

Sebelum ini:Apakah punca-punca dan rawatan Iga Nephropathy

Artikel seterusnya:Bagaimana terapi panas Compress boleh merawat IgA Nephropathy dengan fungsi buah pinggang 37%

Tag: IgA nephropathy

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat