WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Kegagalan buah pinggang Prognosis >

Buah pinggang penyakit memerlukan pesakit buah pinggang

2018-01-08 01:21

Buah pinggang penyakit memerlukan pesakit buah pinggangMereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik boleh selesa membincangkan perlukan untuk buah pinggang

Orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang benar-benar atas sokongan hidup supaya mereka pergi melalui yang banyak ujian perlu menjadi penerima pemindahan buah pinggang, hanya untuk menemukan bahawa mereka akan diletakkan dalam senarai menunggu yang panjang. Proses ini boleh mengambil sebanyak 6-8 tahun di kawasan-kawasan tertentu di negara. Dengan harapan untuk mencari penderma kebajikan yang tidak diketahui, yang sanggup menyerahkan salah satu buah pinggang mereka, beberapa memulakan satu kempen awam melalui Kelab-kelab mereka, Gereja-gereja, dan rangkaian lain untuk meningkatkanpeluang mereka untuk mencari buah pinggang yang sesuai.

Ramai merasakan bahawa dengan mengambil langkah-langkah di atas yang mereka telah lakukan semua yang mereka boleh. Walau bagaimanapun, sehingga anda telah duduk dan menulis senarai kira-kira 7 hingga 10 orang yang anda tahu sendiri, dan yang anda bercadang untuk bercakap secara langsung tentang keadaan anda, anda boleh dapat secara tidak sengaja menghadap ke penderma berpotensi dan bersedia yang boleh menyelamatkan hidup anda. buah Hospital buah pinggang di China mempunyai empati terhadap dengan anda tentang kesukaran dan kerumitan emosi membincangkan perlunya satu buah pinggang anda dengan keluarga dan rakan-rakan anda. Terlepas dari itu, ia adalah penting bahawa anda mengikuti strategi ini untuk meningkatkan dengan ketara peluang anda menerima buah pinggang yang sesuai.

Bagaimana anda boleh bercakap tentang perkara ini dengan cara yang mungkin mencetuskan keinginan seseorang untuk menderma? Sebelum anda mula bercakap kepada keluarga dan rakan tentang keperluan anda bagi satu buah pinggang,buah Hospital buah pinggang di China mencadangkan bahawa anda sepenuhnya menjadi maklumat tentang subjek melalui laman web seperti ini untuk menjawab sebarang persoalan yang mungkin timbul mengenai keadaan anda.

Kebanyakan penerima yang berpotensi berfikir bahawa jika seseorang ingin memberi mereka satu buah pinggang, mereka akan ada ditawarkan. Tetapi di sebelah flip, tiada siapa boleh menawarkan untuk membantu jika mereka tidak tahu andaakan memerlukan. Beritahu keluarga dan rakan-rakan anda tentang fungsi buah pinggang anda menurun dan pilihan yang terbaik untuk keputusan anda. Kemudian biarkan ia berendam di. Masa yang diperlukan untuk menyerap apa yang anda telah memberitahu mereka. Ia biasanya adalah bukan pendekatan terbaik untuk betul-betul keluar dan bertanya jika seseorang akan memberikan anda satu buah pinggang. Semua orang memproses maklumat dengan cara berbeza, Jadi biarlah mereka bertindak secara semula jadi. Ini mengambil tekanan kira sebenarnya meminta seseorang yang buah pinggang dan membolehkan anda untuk hanya tertumpu pada cerita anda dan meningkatkan kesedaran derma organ. Anda tidak tahu. Mungkin cerita anda akan menyerang elok dengan beberapa orang good-natured yang akan ingin menawarkan hadiah kehidupan.

Anda juga akan mahu amalan jawapan kepada soalan-soalan yang anda boleh mendapatkan dari orang-orang yang mendengar cerita anda. Sesetengah mungkinsoalan-soalan daripada rasa ingin tahu tentang keperluan anda dan prosedur pemindahan. Lain boleh lebih ditujukan ke arah anda sebab bertanya. Walau apa pun, lebih baik berpelajaran anda berada dan amalan lebih banyak anda mempunyai dalam menjawab soalan-soalan ini, di calmer anda boleh kekal jika soalan menangkap anda tidak bersedia. Apabila bercakap dengan keluarga dan rakan-rakan, pastikan untuk bercakap dari hati. Keikhlasan anda akan membantu anda menyambungkan emosi dengan orang-orang yang akan mendengar cerita anda. Jika anda tidak ikhlas, orang tidak akan membawa anda serius. Jika anda mendapati bahawa anda sedang gementar apabila mula-mula broaching topik, tidak bimbang kerana anda akan mendapat lebih yakin lebih banyak anda bercakap tentang hal itu.

Akhir sekali, jika anda sudah mula berkongsi cerita dengan keluarga dan rakan-rakan terdekat anda dan belum ditemui penderma serasi lagi, anda boleh memutuskan untuk menjadikan bulatan ketat-merajut ini Penyokong-penyokong peribadi anda sendiri. Minta mereka untuk berkongsi cerita anda dan perlu untuk buah pinggang dengan orang lain dalam kalangan mereka.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang kronik (CKD) pesakit mengatasi kemurungan

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mencegah kegagalan buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang pemindahan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat