WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Lupus Nefritis > Lupus Nefritis gejala >

Apakah 10 tanda-tanda dan rawatan untuk Lupus Nefritis

2018-06-11 15:52

Apakah 10 tanda-tanda dan rawatan untuk Lupus NefritisTop 10 tanda-tanda Lupus Nefritis

Orang yang berbeza mendapat reaksi berbeza di lupus Nefritis. Bagi kebanyakan orang, mempunyai sebarang simptom ketara kepada pertama menyebabkan bengkak di kaki, buku lali dan jari kaki.

Masalah buah pinggang biasanya membangunkan pada masa yang sama atau tidak lama selepas gejala lupus muncul dan boleh termasuk:

sebab yang diketahui

sakit otot

demam tanpa

Kenaikan berat badan

ruam merah

Tekanan darah tinggi

sakit sendi atau bengkak

Cola atau teh air kencing berwarna.

Penampilan foamy ke air kencing

Bengkak mana-mana kawasan badan

Kerap kencing pada waktu malam

Apakah rawatan untuk Lupus Nefritis

Terdapat lima jenis lupus Nefritis yang berbeza. Rawatan adalah berdasarkan jenis lupus Nefritis. Matlamat rawatan adalah untuk memperbaiki fungsi buah pinggang dan untuk menangguhkan kegagalan buah pinggang. Lupus Nefritis dirawat dengan ubat-ubatan yang menyekat sistem imun, jadi ia berhenti menyerang dan merosakkan buah pinggang. Rawatan Standard termasuk corticosteroid, biasanya prednisone, mengurangkan radang dalam buah pinggang.

Terdapat beberapa terapi ciri-ciri termasuk:

Masalah

Masalah adalah satu pencapaian yang besar dalam bidang Bioperubatan. Ia membawa janji yang tak terhingga kepada penghidap Lupus Nefritis.

Lupus Nefritis adalah disebabkan oleh gangguan autoimun, glomeruli yang radang. Masalah bertujuan mengawal selia proses autoimun dan mengawal gejala-gejala Lupus Nefritis dengan memulihkan glomeruli yang terjejas. Juga ia boleh meningkatkan imuniti di mana jangkitan kerap seperti jangkitan saluran kencing, selesema dan lain-lain mengurangkan secara drastik.

Terapi sel stem

Terapi sel stem merujuk kepada infusi sel-sel stem yang sihat ke dalam badan melalui suntikan larutan. Ia adalah terutamanya sesuai untuk Lupus Nefritis di peringkat yang lebih maju. Sel stem adalah kelas-membezakan sel primitif dengan potensi pelbagai-pembezaan dan pertumbuhan semula. Dalam keadaan yang betul, mereka boleh membezakan ke dalam sel-sel buah pinggang baru untuk borang tisu buah pinggang untuk memperbaiki fungsi buah pinggang. Juga sel stem mampu merangsang tubuh untuk menghasilkan sel-sel imun yang normal untuk membina semula sistem imun yang normal.

Sebelum ini:Apakah yang menyebabkan Lupus Nefritis

Artikel seterusnya:Diet yang sihat untuk Lupus Nefritis

Tag: rawatan gejala-gejala Lupus Nephriti

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat