WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Apakah hayat peringkat 4 buah pinggang kronik disease(CKD)

2018-06-12 15:29

Apakah hayat peringkat 4 buah pinggang kronik disease(CKD)Terdapat lima peringkat penyakit buah pinggang kronik. Pada peringkat 4, kerosakan buah pinggang yang teruk telah berlaku. Pada peringkat ini, ia adalah sangat penting toslow kehilangan fungsi buah pinggang dengan mengikuti Pelan rawatan anda, dan menguruskan masalah-masalah lain seperti tekanan darah tinggi atau penyakit jantung. Ramai orang tertarik tentang jangka hayat penyakit buah-pinggang 4 peringkat. Lagipun, yang kedua yang paling maju bentuk penyakit ini, ia tidak dapat dielakkan bahawa sejumlah fearis berkaitan dengan kehadirannya.

Lazimnya bercakap, dialisis boleh mendayakan lain 2-5 tahun untuk tamat peringkat pesakit kegagalan buah pinggang. Bagi pesakit peringkat 4, dialisis boleh membantu mereka mengelakkan beberapa risiko yang mengancam nyawa seperti hyperkalaemia, kegagalan jantung, dan lain-lain. Jika mereka boleh menerima rawatan yang lebih berkesan selain dialisis untuk memperbaiki fungsi buah pinggang mereka dan mengekalkan fungsi buah pinggang melebihi 10% dan mengekalkan jumlah tertentu air kencing, mereka boleh tinggal di peringkat ini selama bertahun-tahun tanpa berjalan ke dalam kegagalan buah pinggang peringkat akhir.

Berurusan dengan penyakit buah pinggang kronik adalah satu tugas yang rumit. Tetapi dengan betul rawatan, seseorang boleh bertahan itu. Ianya melegakan untuk mengetahui bahawa terdapat cara yang berbeza untuk meningkatkan jangka hayat penyakit buah pinggang peringkat 4.

Sebelum ini:Tidak sakit saraf dapat dielakkan bagi pesakit hemodialisis Conducting

Artikel seterusnya:Jangka hayat kegagalan buah pinggang peringkat 4

Tag: Hayat penyakit buah pinggang kronik peringkat 4

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat