WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Prognosis penyakit ginjal polikistik >

Wanita boleh memberikan kelahiran untuk pesakit penyakit ginjal Polycystic?

2017-12-28 22:08

Wanita boleh memberikan kelahiran untuk pesakit penyakit ginjal Polycystic?Wanita boleh memberi kelahiran?

Ramai wanita tidak ingin untuk mempunyai bayi, tetapi disebabkan zaman dan menarik dari keibuan, mereka ingin melahirkan anak mereka dan kebanyakan mereka boleh mencapai matlamat mereka, tetapi sesetengah wanita tidak boleh berbuat demikian. Boleh wanita dengan PKD mempunyai bayi? Yang adalah suatu topik yang hangat untuk orang ramai.

Kehamilan akan meningkatkan beban kepada buah pinggang, mengurangkan kadar pelepasan creatinine dan meningkatkan proteinuria, jadi pesakit dengan tinggi darah tekanan dan proteinuria di peringkat kehamilan. Semasa hamil, wanita dengan penyakit ginjal polycystic akan disusuli dengan tekanan darah tinggi dan kerosakan buah pinggang kemudian

muncul.

Ginjal Polycystic telah belat siar. Jika satu pihak ibu bapa menghidap penyakit itu,kebarangkalian genetik kanak-kanak itu boleh menjadi 50%; Kedua-dua ibu bapamempunyai penyakit ini, kebarangkalian genetik akan meningkat kepada 75%. Kebanyakan lesi telah hadir dalam tempoh janin, seluruh buah pinggang boleh dengan tahap yang berbeza dan saiz cyst, kecil adalah seperti sebutir, besar boleh sampai ke beberapa sentimeter. Sista tersebut akan bertambah dengan usia, sistameningkat akan menindas buah pinggang, yang boleh merosakkan struktur buah pinggang dan menyebabkan berlakunya cystic. Dengan kemerosotan kerosakanbuah pinggang, ia tidak boleh mengekalkan kehidupan normal, dan oleh itu kegagalan buah pinggang lanjutan muncul.

Pakar-pakar yang menyatakan bahawa apabila pesakit ginjal polycystic mempunyai tekanan darah tinggi, uremia, hematuria dan tanda prognosis yang miskin, pesakit perlu memberi perhatian kepadanya dan tidak boleh membuta tuli untuk mengambil ubat-ubatan, kerana kerosakan dadah akan meningkatkan keadaan penyakit ginjal Polycystic.

Apabila pesakit mempunyai keadaan yang stabil dan fungsi buah pinggang yangnormal, dan telah tidak menunjukkan sebarang gejala hipertensi dan persekitaran yang tidak kondusif untuk kehamilan, pesakit boleh mengandung. Malah, wanita yang hamil dengan ginjal polycystic perlu membuat berkaitan peperiksaan danpeperiksaan perinatal, untuk memastikan keselamatan hamil. Selain itu, pesakit perlu penuh dengan keyakinan untuk hidup.

Malah, mengidap penyakit ginjal polycystic, pesakit masih boleh mempunyai kanak-kanak di dalam keadaan perkakasan, tapi kawan-kawan pesakit tidak berfikir anda boleh mengabaikan faktor-faktor kehamilan yang buruk dan perlu mempertimbangkan polycystic buah pinggang adalah tidak apa kesan mereka sendiri dandi dalam perut janin. Selepas penilaian menyeluruh, pesakit memutuskan sama ada untuk mempunyai bayi.

Sebelum ini:Apakah kaedah pencegahan untuk penyakit ginjal polycystic?

Artikel seterusnya:Senaman yang menghairankan tabiat itu menyebabkan komplikasi dalam penyakitbuah pinggang

Tag: penyakit ginjal polycystic

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat