WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Adakah terdapat mana-mana rawatan selain dialisis untuk merawat kegagalan buah pinggang

2018-08-06 11:40

Adakah terdapat mana-mana rawatan selain dialisis untuk merawat kegagalan buah pinggangAdakah ada rawatan selain dialisis untuk merawat kegagalan buah pinggang? Ia adalah diketahui bahawa, dialisis adalah satu cara yang paling biasa untuk merawat kegagalan buah pinggang, tetapi Adakah anda tahu bahawa ia bukanlah satu-satunya cara. Malah, pemindahan ginjal dan mikro-Cina ubat Osmotherapy juga boleh digunakan dalam merawat kegagalan buah pinggang.

Pemindahan buah pinggang dalam merawat kegagalan buah pinggang

Pemindahan ginjal adalah salah satu cara yang paling berkesan dalam merawat penyakit buah pinggang, dahulu ia adalah satu-satunya cara untuk menggantikan dialisis. Dengan bantuan itu, pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup seperti orang biasa dalam tempoh, jadi ia disayangi oleh ramai orang. Walau bagaimanapun, ia akan kos pesakit jumlah besar wang dan mengambil masa yang panjang untuk menunggu PKI. Walaupun, sesetengah pesakit tidak akan disenaraikan dalam calon barisan kerana banyak sebab.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina dalam merawat kegagalan buah pinggang

Memang inovasi perubatan tradisional herba Cina yang telah diperbaiki untuk menjadi salah satu cara yang paling berkesan dalam merawat penyakit buah pinggang. Dengan bantuan terapi ini, pesakit yang berada di peringkat awal penyakit buah pinggang boleh mempunyai peluang untuk kembali kehidupan normal. Bagi pesakit dengan penyakit buah pinggang tahap akhir, mereka juga boleh mempunyai peluang untuk menikmati kehidupan yang bermutu. Ia juga mungkin kos sejumlah wang, tetapi berbanding dengan dialisis, ia mempunyai kesan sampingan kurang dan kesan penyembuhan yang lebih cekap. Di samping itu, ia dapat menyelesaikan penyakit buah pinggang dari sebab-sebab yang asas. Walau bagaimanapun, ia tidak boleh membaiki tisu-tisu buah pinggang nekrosis, ini bermakna pesakit perlu mengambil sebelum fungsi buah pinggang hilang sama sekali.

Sebelum ini:Boleh pesakit penyakit buah pinggang Osmotherapy bantuan mikro-Cina ubat mengelakkan dialisis

Artikel seterusnya:Apakah Perubatan Cina terbaik untuk merawat buah pinggang sista

Tag: Dialisis kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat