WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Pencegahan dan rawatan kegagalan buah pinggang akut

2017-12-17 01:21

Pencegahan dan rawatan kegagalan buah pinggang akutBagaimana untuk mengelakkan berlakunya kegagalan buah pinggang akut?

Mencegah kegagalan buah pinggang akut adalah terutamanya untuk aktif menghalang rendah-penyakit, mengelakkan dan menghapuskan yang mendorong faktor adalah F Oundation pencegahan. Oleh itu, pesakit perlu memberi perhatian kepada aspek-aspek:

1. menyesuaikan hep organ-organ dalaman, hidup sehari-hari, Makan-jadi, membayar perhatian kepada Tiyatien, mengelakkan serangan yang Musim wabak penyakit berjangkit dan rantau pencegahan lebih banyak langkah-langkah yang perlu; Tidak makan makanan yang masam atau pedas sekiranya ternakan up untuk panas dan lembap; laras emosi, sentiasa gembira, membuat darah fasih dan mengelakkan Menghasilkan stasis qi stagnancy dan darah; memperkukuhkan latihan fizikal, meningkatkan pertahanan badan.

2. mencegah keracunan: tarikh berkenaan menunjukkan bahawa 20% - 50% kegagalan buah pinggang akut disebabkan oleh ubat-ubatan, bahagian dalam buah pinggang Semula disebabkan oleh bahan-bahan pensintesis. Oleh itu, pesakit perlu cuba terbaik untuk menggunakan dan menyentuh dadah atau racun. Jika mengambil atau sentuh ubat-ubatan oleh kemalangan perlu pergi ke Shetty tersebut secepat mungkin.

3. merta menghalang: Sebaik sahaja terdapat kegagalan buah pinggang akut yang teraruh penyakit utama, perlu merta merawat, memberi perhatian kepada Mengembangkan isipadu darah, betul berlabel, gangguan elektrolit dan ketidakseimbangan asid-asas, memulihkan fungsi. Jika boleh Cari penyakit ini akan akan berlaku, pesakit perlu mengambil langkah-langkah awal, bekalan darah isipadu jantung output, Memulihkan aliran perfusion ginjal dan kadar glomerular penapisan, menghapuskan halangan tubules buah pinggang, mencegah jangkitan, DIC, Kerosakan buah pinggang parenchyma banyak disebabkan oleh buah pinggang. Pada masa Mahouve, pesakit perlu memohon menggalakkan peredaran darah untuk mengeluarkan darah stasis secepat mungkin, banyak perwakilan yang Super aktif EF Fect pada mencegah penyakit ini.

Bagaimana untuk merawat kegagalan buah pinggang akut dalam peringkat pemulihan?

Mengukuhkan perawatan dan dapat mengikut aktiviti untuk dipinggirkan, keadaan, pergigian Cina memilih bukan milikan Rawatan, elakkan daripada menggunakan ubat-ubatan kerosakan buah pinggang.

Sebelum ini:Boleh kegagalan buah pinggang kronik perlu dialisis?

Artikel seterusnya:Apakah tanda dan rawatan untuk kegagalan buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang rawatan Pencegahan rawatan kegagalan buah pinggang kegagalan buah pinggang akut

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat