WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > rawatan nefropati diabetik >

Bagaimana untuk merawat kencing manis nephropathy dan kreatinin tinggi?

2017-12-19 22:54

Bagaimana untuk merawat kencing manis nephropathy dan kreatinin tinggi?Nephropathy kencing manis adalah sejenis penyakit buah pinggang biasa yang disebabkan oleh penyakit kencing manis tidak terkawal jangka panjang. Walau bagaimanapun, creatinine biasanya dianggap sebagai tanda-tanda penurunan fungsi buah pinggang. Apabila creatinine bermula untuk meningkat, ini bermakna bahawa fungsibuah pinggang pesakit telah kehilangan 50%. Oleh itu, pesakit-pesakit dengan kencing manis nephropathy, tahap tinggi creatinine adalah serius.

Pada masa ini, kebanyakan pesakit mungkin diminta untuk menjalani rawatan dialisis. Sebaik sahaja pesakit mula dialisis, mereka boleh tidak menghilangkan kehidupanmereka. Walaupun dialisis boleh membantu pesakit mengurangkan tahap creatinine, ia tidak boleh membaiki kerosakan buah pinggang dan menghalang kerosakan buah pinggang atau perkembangan kegagalan buah pinggang. Jadi penggunaan terapi semula jadi adalah amat perlu.

Untuk rawatan kencing manis nephropathy meningkat serum creatinine, rawatan dialisis yang kerap adalah rawatan Barat. Dialisis boleh mempunyai kesan buah pinggang tiruan, tetapi tidak bagi rawatan yang bertujuan untuk buah pinggang, malah pesakit yang mengambil dialisis, juga perlu untuk melindungi fungsi buah pinggangpada masa yang sama, kami mencadangkan pesakit menggunakan dialisis untuk mengurangkan creatinine, pada masa yang sama, pesakit Sekiranya mengambil rawatan perubatan tradisional Cina, meningkatkan keupayaan detoksifikasi.

Bagaimana untuk merawat kencing manis nephropathy dan creatinine tinggi?

Rawatan untuk kencing manis nephropathy TCM sistem, bukan sahaja boleh mengosongkan imun kerosakan tisu berpenyakit dan kompleks yang membawa kepada glomerular basement membran, juga boleh membaiki glomerular basement membran. Mengikut punca itu serum creatinine, selagi membaiki membran bawah tanah rosak, mengubah struktur buah pinggang, membesarkan kawasan penapisan glomerular, serum creatinine akan mengurangkan secara beransur-ansur, tetapi ia memerlukan satu proses.

Dalam proses rawatan perubatan China tradisional juga perlu melakukan beberapakerja penjagaan kesihatan.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang dan kencing manis: bagaimana mereka disambungkan

Artikel seterusnya:Adakah bengkak kelopak mata menandakan kerosakan buah pinggang untuk pesakit kencing manis?

Tag: Creatinine rawatan kencing manis nephropathy kencing manis nephropathy rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat