WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > rawatan penyakit ginjal polikistik >

Bagaimana untuk merawat sista dalam buah pinggang

2018-09-15 10:14

Bagaimana untuk merawat sista dalam buah pinggangApabila terdapat sista yang tumbuh dalam buah pinggang, pesakit akan mempunyai sakit belakang, tekanan darah tinggi dan bengkak. Maka itu, adalah penting bagi pesakit untuk menyembuhkan sista. Manakala, bagaimana untuk merawat sista dalam buah pinggang?

Pembedahan untuk sista dalam buah pinggang.

Biasanya, pembedahan akan diterima untuk tujuan menghapuskan buah pinggang. Dalam rawatan, pembedahan, cecair di dalam sista akan disingkirkan melalui jarum perubatan. Tetapi ia bukanlah pilihan yang baik untuk pesakit-pesakit dengan banyak sista dalam buah pinggang. Apakah lebih teruk, ia boleh tidak mencegah sista dari keluar berulang-ulang kali.

Ubat Cina untuk sista dalam buah pinggang.

Perubatan Cina termasuk mengeluarkan toksin terapi, perubatan Cina, Oral Osmotherapy Perubatan Cina, Moxibustion terapi, terapi mandian kaki dan campuran Kang Mai boleh membantu pesakit untuk menghalang perkembangan sista, sista buah pinggang, mengurangkan meningkatkan keupayaan pemulihan diri imuniti dan buah pinggang, dan sebagainya. Khususnya, ubat-ubatan Cina mempunyai tindakan yang baik pada merawat pesakit PKD (penyakit ginjal Polycystic).

Terapi Diet.

Sama ada anda sista sembuh tidak, pemakanan yang sihat dan gaya hidup harus diambil. Selain itu, jika anda mempunyai masalah dengan fungsi buah pinggang, anda telah mengambil diet buah pinggang dengan garam yang rendah, rendah lemak, rendah protein, rendah-fosforus dan lain-lain tuntutan.

Sebelum ini:Cina perubatan boleh membantu Polycystic penyakit buah pinggang tanpa dialisis

Artikel seterusnya:Control the Kidney Damage for Polycystic Kidney Disease Patients

Tag: Sista buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat