WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > rawatan penyakit ginjal polikistik >

Akan pesakit-pesakit dialisis mengambil alkohol

2018-10-06 09:36

Akan pesakit-pesakit dialisis mengambil alkoholTempahan hari, pesakit kegagalan buah pinggang bertanya kepada saya sama ada mereka akan mengambil alkohol beberapa, dan beliau menekankan bahawa beliau telah mengalami dialisis. Sementara menginap Dialisis pesakit mengambil alkohol?

Kerap meminum terlalu banyak alkohol terlalu kerap boleh merosakkan buah pinggang, kerosakan berlaku lebih perlahan-lahan. Minum berat tetap telah didapati dua kali ganda risiko penyakit buah pinggang kronik. Perokok yang berat peminum mempunyai kira-kira lima kali peluang untuk membangunkan Chornic penyakit buah pinggang daripada orang-orang yang tidak merokok atau minum alkohol untuk kelebihan.

Pengambilan alkohol berlebihan boleh memberi kesan negatif yang mendalam pada buah pinggang dan fungsi mereka dalam mengekalkan cecair badan, elektrolit dan keseimbangan asid-asas. Bagi pesakit dengan peringkat 5 kegagalan buah pinggang, buah pinggang mereka sendiri telah mampu untuk bekerja biasanya, sekarang minum alkohol boleh menjadi lebih teruk keadaan tanpa sebarang keraguan.

Jadi pesakit kegagalan buah pinggang mesti melarang arak, sama ada mereka menjalankan dialisis atau tidak. Setiap kali orang minum arak tahap bakteria Candida mereka meningkat trek pencernaan, ini meningkatkan keinginan untuk lebih banyak alkohol. Herba tambahan seperti Kudzu boleh mengurangkan tahap bakteria Candida dan mengurangkan ketagihan, membolehkan orang ramai untuk berhenti minum secara semula jadi. Beralih kepada diet anggur yang boleh membantu orang ramai untuk berhenti minum arak. Makan anggur 3 kali setiap hari dalam kombinasi dengan multivitamin boleh membantu orang ramai untuk berhenti minum. Walau bagaimanapun, sama ada pesakit dialisis dibenarkan makan anggur bergantung pada keadaan tertentu mereka.

Sebelum ini:Bagaimana untuk berurusan dengan Anemia dengan FSGS

Artikel seterusnya:Bolehkah pesakit-pesakit kronik Nefritis mengambil cendawan

Tag: Dialisis Alkohol

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat