WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > rawatan penyakit ginjal polikistik >

Bolehkah pesakit-pesakit kronik Nefritis mengambil cendawan

2018-10-06 09:38

Bolehkah pesakit-pesakit kronik Nefritis mengambil cendawanAdakah terdapat sebarang had makanan untuk satu dengan Nefritis yang kronik? Bolehkah pesakit-pesakit kronik Nefritis mengambil cendawan? Mereka perlu melakukan beberapa rawatan?

Nefritis kronik ialah sakit kerosakan buah pinggang disebabkan inflammations dalam buah pinggang. Malah, ia sangat perlahan-lahan membangun jika pesakit boleh membayar perhatian kepadanya. Walau bagaimanapun, pesakit dengan Nefritis kronik biasanya mempunyai proteinuria tidak boleh diubati, penyakit edema, hematuria dan penyakit-penyakit lain. Dengan itu, pesakit kronik Nefritis sepatutnya mengambil diet yang dirancang dengan baik serta rawatan yang berkesan.

Kembali ke cendawan, cendawan mempunyai begitu banyak nutrien yang sihat untuk tubuh. Tetapi, pesakit kronik Nefritis tidak boleh mengambil seberapa banyak cendawan sebagai orang-orang yang sihat, kerana ianya kaya dengan kalium. Jadi, harap berhati-hati tentang diet anda.

Lebih-lebih lagi, ia adalah lebih mungkin untuk pesakit-pesakit kronik Nefritis untuk menghilangkan tanda-tanda dan hidup agak normal. Saya cadangkan anda untuk mengambil ubat-ubatan Cina kerana ia dapat merawat pesakit yang pada dasarnya dengan kesan sampingan yang kurang. Misalnya, mengeluarkan toksin terapi mempunyai kesan khas pada pungutan ketidakselesaan disebabkan oleh Nefritis yang kronik. Selain itu, ia boleh membantu pesakit untuk membawa keluar semua toksin dan bahan buangan yang perlu dibersihkan degan oleh buah pinggang. Sementara itu, ubat-ubatan Cina akan juga digunakan untuk membaiki buah pinggang dalam kombinasi dengan terapi mengeluarkan toksin.

Sebelum ini:Akan pesakit-pesakit dialisis mengambil alkohol

Artikel seterusnya:Merupakan susu yang baik untuk pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir

Tag: cendawan Nefritis kronik

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat