WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Rawatan sindrom nefrotik >

Adakah terapi sel Stem pilihan yang baik untuk FSGS pesakit dengan Creatinine 6.5

2018-09-04 09:59

Adakah terapi sel Stem pilihan yang baik untuk FSGS pesakit dengan Creatinine 6.5Di klinik, creatinine 6.5 milik kegagalan buah pinggang, pesakit FSGS agar tahap creatinine tinggi mereka perlu rawatan segera dan berkesan yang tepat pada masanya, supaya mereka boleh mencegah penyakit mereka melanjut penyakit buah pinggang peringkat akhir. Bolehlah dikatakan bahawa terapi sel Stem adalah satu rawatan berkesan untuk kegagalan buah pinggang, maka adalah ia merupakan pilihan yang baik untuk FSGS pesakit dengan creatinine 6.5?

Adalah terapi sel stem merupakan pilihan yang baik untuk FSGS pesakit dengan creatinine 6.5?

Terapi sel stem adalah satu rawatan berkesan untuk penyakit buah pinggang, dan ianya juga merupakan pilihan yang baik untuk FSGS dengan creatinine 6.5. Creatinine 6.5 adalah lebih tinggi daripada paras normal, dan ini bermakna buah pinggang telah rosak teruk dengan pelbagai toksin dan bahan buangan yang membina di dalam darah. Jadi jika anda ingin terapi sel Stem boleh bekerja dengan baik untuk penyakit anda, anda terlebih dahulu perlu mengambil rawatan untuk membersihkan darah dan menjadikan persekitaran dalaman yang baik untuk terapi sel Stem.

Di rumah sakit kami, Shijiazhuang Hospital penyakit buah pinggang, pakar-pakar kami telah membuat rawatan sistemik bagi FSGS, yang merangkumi terapi sel Stem darah pencemaran terapi, Osmotherapy perubatan mikro-Cina.

1. darah pencemaran terapi

Terdapat beberapa darah Pemurnian yang boleh membantu membersihkan darah dan membuang toksin dan bahan buangan keluar, dan ia juga boleh membekalkan nutrisi penting yang banyak kepada buah pinggang, yang boleh merangsang sel-sel buah pinggang untuk bekerja juga.

2. mikro-Cina perubatan Osmotherapy

Ini adalah untuk rawatan berasaskan herba dan luaran, dan terdapat banyak keunikan dan keistimewaan Cina ubat-ubatan digunakan dalam terapi ini. Ia boleh membantu mengembangkan saluran darah serta memperbaiki peredaran darah, yang boleh membawa lebih banyak nutrisi dan oksigen kepada buah pinggang, supaya ia boleh membantu membaiki tisu-tisu buah pinggang rosak dan memperbaiki fungsi buah pinggang.

3. sel Stem terapi

Berdasarkan keupayaan metrik, sel stem boleh membezakan ke dalam sel-sel baru bagi menggantikan sel intrinsik ginjal terjejas, dan ini boleh Janakan semula tisu-tisu buah pinggang terjejas, sekali gus memulihkan struktur buah pinggang.

Dengan bantuan rawatan tersebut, fungsi buah pinggang anda akan bertambah baik sangat, yang boleh mengurangkan tahap tinggi creatinine anda secara berkesan dan pada dasarnya, dan FSGS anda boleh dihentikan. Jika anda berminat untuk terapi sel Stem atau hendak merawat FSGS dengan keluar rawatan, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Apakah hayat FSGS pesakit dengan 15% fungsi buah pinggang

Artikel seterusnya:Boleh menyebabkan Sindrom Nephrotic kurang selera makan

Tag: FSGS Terapi sel stem

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat