WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Adakah ia mungkin bahawa peringkat 4 buah pinggang penyakit pesakit dengan Creatinine 2.4

2018-08-08 11:14

Adakah ia mungkin bahawa peringkat 4 buah pinggang penyakit pesakit dengan Creatinine 2.4Adakah mungkin pesakit penyakit buah pinggang peringkat 4 creatinine tahap hanyalah 2.4? Ia adalah diketahui bahawa tahap creatinine adalah petunjuk penyakit buah pinggang tetapi ia bukanlah satu yang sensitif, ia tidak meningkatkan hanya selepas surut fungsi buah pinggang kepada 50%, jadi kita tidak boleh mengatakan pesakit adalah pada peringkat 3 atau 4 semata-mata mengikut tahap creatinine.

Adalah tahap creatinine 2.4 penyakit buah-pinggang 4 peringkat?

Secara amnya, creatinine 2.4 milik peringkat 3. Tetapi anda tahu, tahap creatinine bukanlah penunjuk sahaja penyakit buah pinggang, di samping itu, Terdapat banyak faktor yang akan mempengaruhi tahap creatinine. Jadi kita hanya boleh membuat diagnosis kasar dengan peringkat creatinine, jika anda mahu untuk membuat diagnosis yang anda perlu mengambilkira beberapa faktor-faktor lain.

Mengapa pesakit penyakit buah pinggang boleh penyakit buah pinggang peringkat 4, walaupun mereka creatinine adalah hanya 2.4?

Anda tahu di bawah kebanyakan keadaan, peringkat creatinine akan meningkat sehingga fungsi buah pinggang menurun kepada 50%. Jadi untuk kes anda, buah pinggang anda perlu berada di bawah 50% dan tahap creatinine mempunyai kenaikan tidak begitu cepat.

Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang peringkat 4?

Osmotherapy perubatan mikro-Cina boleh menjadi satu kaedah rawatan yang baik. Ia adalah sejenis rawatan luaran permohonan Perubatan Cina yang unik, dengan menggunakan Beg-beg tersebut herba dengan bahan aktif ubat-ubatan Cina belakang pesakit, selari Nya buah pinggang, shen shu acupoint molekul herba oleh bergetar Mesin rawatan, permeating melalui tubuh manusia dari kulit, sel ruang dan ruang tisu dan rete Berurutan, akhirnya masuk ke dalam buah pinggang untuk meningkatkan peredaran mikro buah pinggang dan memulihkan fungsi buah pinggang rosak secara berkesan.

Dengan bantuan terapi ini, pesakit dengan penyakit buah pinggang 4 peringkat boleh mendapatkan peluang untuk menikmati kehidupan yang bermutu tinggi tanpa dialisis.

Jika anda berminat dalam mikro-Cina perubatan Osmotherapy atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh tinggalkan mesej atau menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 6.5 Apakah ia kemungkinan untuk menarik balik Ia

Artikel seterusnya:Mengapa tahap Creatinine masih tinggi selepas dialisis

Tag: Penyakit buah pinggang peringkat 4

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat